Ulice 27.3.2012 - 2162. díl

Miki bude stále pořádně naštvaný na tátu. Míše, která ho přijde vyzvednout cestou do školy, okamžitě vylíčí, jak se táta včera po koncertu sebral a odešel za svým miminem, místo aby byl s mámou. A ta se mu nyní vyhýbá, aby s ním nemusela nic řešit.

I Mikimu už bude jasné, že si na šťastnou rodinku jen hrají. Zároveň Míše přizná, že rodičům již nevěří. Zatímco Miki bude vibrovat vzteky, Libor přijde do ordinace totálně vyčerpaný. Adam se skoro celou noc budil, a tak se příliš nevyspal. Navíc nebude mít stále žádné zprávy o Karolíně, kterou si včera nechali v nemocnici. Amálie pošle Libora domů, aby si alespoň trochu odpočinul. Tam ale Libor narazí na vytočeného Mikiho, jenž ho rozhodně šetřit nebude… Co všechno se Libor od Mikiho dozví? Proč mu rupnou nervy? Jak je na tom Karolína? Jak se bude na Liborovu situaci dívat Marta? A čím Amálie překvapí Karolínu i pana Peška?

Nyklová chrání Lumíra
Vilma Nyklová bude od rána sedět na telefonu, aby zrušila všechny svatební závazky. Daleko větší starost než penále jí ale bude dělat Lumír. Stále se bude utápět ve svých depresích. Nebude mít o nikoho ani o nic zájem. A už vůbec ne o dění na radnici, kde se mu všichni leda tak vysmějí. Nyklová ho bude marně přemlouvat, aby se vzchopil. O to samé půjde i Světlaně, která se za Lumírem opět vypraví. Jenže ani tentokrát ji tchyně za Lumírem nepustí… Podaří se Světlaně přesvědčit Nyklovou, že tentokrát je to opravdu vážné? Pochopí Lumírova matka, jak velký malér jejímu synovi na radnici hrozí? Dozví se to i samotný Lumír?

Nabídka pro Jitku
Ingrid zaskočí Jitku nabídkou, aby vedla salon jako její zástupkyně. Důvody svého rozhodnutí si ale nechá pro sebe. Jitce jen přizná, že ji práce v salonu již nebaví. Zároveň jí dá čas na rozmyšlenou, aby si to mohla v klidu zvážit. Jenže čím víc o tom bude Jitka přemýšlet, tím míň se jí do toho bude chtít… Z čeho bude mít Jitka největší obavy? Co jí poradí Olda? Co Simona? A kdo bude mít o salon Ingrid ještě zájem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.3.2012 - 2162. díl