Ulice 28.3.2012 - 2163. díl

Světlana se snaží zachránit Lumírovi jeho křeslo starosty. Nyklová ale svého syna tak chrání, až mu tím vlastně škodí. Jenže Světlana se jen tak nedá. Dnes ráno přijde do pekařství i s Denisou Mastnou. A ta na Nyklovou konečně zabere.

I když nerada, Nyklová Denisu Mastnou přeci jen vezme za Lumírem. Ovšem ani tehdy ještě nebude vyhráno. Lumír se bude i nadále utápět v depresích. Pracovní záležitosti mu budou ukradené. Ani Denisa však nemá v povaze se hned vzdávat. A stejně jako Světlana ví, co na Lumíra platí. Jakmile zmíní, že jí vadí, že ho chce Mastný potopit a že jsou vlastně na jedné lodi, Lumír se přeci jen chytí. Navíc Denisa bude mít i plán, jak manžela s Hložánkem zastavit... Opravdu se Denise Mastné podaří Lumíra vyburcovat k pracovním úkonům? Dostanou Mastný s Hložánkem konečně přes prsty? Co dnes Lumíra opět zasáhne? A co ho naopak povzbudí?

Matka Ingrid bojuje o salon
Matka bude od rána hučet do Ingrid, aby salon neprodávala. Ilonka by jí určitě ráda s jeho vedením pomohla. Ingrid jen jízlivě podotkne, že to by přece Ilonce nemohla udělat, pověsit jí na krk salon, který byl ještě nedávno na pokraji bankrotu. Matku ujistí, že ona se již rozhodla. Salonu se zbaví. Utvrdí ji v tom i dnešní příhoda se Simonou, která ji bude informovat o možných problémech s jednou ze zákaznic... Opravdu chce Ingrid salon prodat? A co Jitka? Nerozmyslí si přeci jen to šéfování? Čím dnes Ingrid dostane svoji matku? A čím ona Jitku se Simonou?

Vlastimilova rada
Liborovo vyčerpání se začne promítat i do jeho práce. Amálie si o něj bude dělat čím dál větší starosti. Pokud nevypne, zhroutí se. Libor její obavy odmítne. Musí pracovat, ordinaci jen tak zavřít nemohou. Libor si ale příliš neodpočine ani doma. Miki mu bude dávat ostentativně najevo, co si o něm myslí. A o nějaké pomoci s velkým nákupem nebude chtít ani slyšet... Zvládne Libor takový nápor na psychiku? Co na to Marta? Čím Libora zaskočí? S čím se Libor přizná panu Peškovi? A co mu Vlastimil poradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.3.2012 - 2163. díl