Ulice 29.3.2012 - 2164. díl

Informace, že Ingrid chce prodat salon, se Simonou pořádně otřásla. Od rána si bude dělat těžkou hlavu, co s nimi bude. Bude stačit ale jediný okamžik, aby jí opět svitla naděje.

Jitka vezme za Ingrid telefon a náhle bude jako proměněná. Akční, rozhodná, s jasnou vizí. Ihned se domluví s dodavatelem na výhodné nabídce a pak to přijde. „Jdu do toho,“ oznámí Simoně. A stejně rozhodně to o něco později řekne i Ingrid. Nebude už ale pozdě? Co jí na to Ingrid řekne? Proč shání kontakty na radnici a dokonce se tam i vypraví? Co má za lubem?

Liborovo rozhodnutí
Marta si bude dělat čím dál větší starosti o Libora. Ráno bude ještě vyčerpanější než včera. Nahromaděný stres se na něm podepíše nespavostí. Léky na uklidnění si ale brát nechce. A říct o všem Mikimu také ne. Stále bude věřit, že Martu přesvědčí, aby si rozvod rozmyslela. Proto ji požádá o čas do neděle. Martě nezbude než souhlasit. Bude v tom ale vidět jen zbytečné oddalování nevyhnutelného. Ona svůj názor na rozvod změnit nemíní. Aby Liborovo trápení co nejdříve skončilo, zajde Marta dokonce i za Amálií s prosbou o pomoc… Co jí na její prosby Amálie řekne? Jak se na patovou situaci v synově rodině dívá? Čím Libor zaskočí Karolínu? Jak chce vše vyřešit? A co mu na to řekne pan Pešek?

Další Frantův konflikt s Kalinou
Bedřich s Hrihorijem budou mít plné ruce práce. Docela jim přijde vhod, když se v dílně objeví Franta. Okamžitě ho vyšlou se džbánkem k Henrymu, aby jim donesl točené. Jenže tentokrát se ho hned tak nedočkají. Jen co si Franta objedná, zasáhne nekompromisně Kalina, který bude jak na potvoru zrovna v lokále. Henryho důrazně upozorní na zákaz nalévání mladistvým. O tom, že pivo je pro tátu malého provinilce, nebude chtít ani slyšet. Ať si pro ně přijde sám… Co na další Frantův incident s Kalinou řeknou Bedřich s Ančou? A co Pavel, kterému Kalina hned za tepla vylíčí, k čemu u Henryho došlo? Proč teď nebude chtít odjet expedici do Peru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.3.2012 - 2164. díl