Ulice 2.4.2012 - 2166. díl

Anča byla stále přešlá kvůli pátečnímu trapasu s ředitelkou Puklickou. Ve snu by ji nenapadlo, když si jí stěžovala na Kalinu, že právě s ním chodí. Aby Frantovi přeci jen nějak pomohla, poprosila Pavla, aby si s Kalinou promluvil. Ten jí ale poradil už do toho nerýpat a nechat celou záležitost vyšumět.

Jenže ředitelka Puklická byla jiného názoru. Hned ráno si s Kalinou o podezření Anči Liškové ze zaujatosti promluvila. Kaliny se samozřejmě dotklo, že právě ona pochybuje o jeho profesionalitě a objektivitě. Navíc mu okamžitě došlo, odkud vítr vane. Od Tesaříka, se kterým o Frantovi v pátek mluvil. Z ředitelny vystřelil jako bůh pomsty. A hned narazil na Pavla Tesaříka s Frantou a Emou. Franta se díky tomu od Pavla dozvěděl o Ančině přehmatu. Hned se naštval, jak mu to u Kaliny zavařili ještě víc. V kabinetu se do Pavla zase pustil Kalina. Vzápětí si ho podala v ředitelně také Puklická. Pavel se před oběma hájil, že školní věci domů netahá. Puklická ho stejně jako Kalinu požádala o maximální objektivitu. Později se Kalina Božence omluvil za svůj ranní výstup. Ujistil ji, že odteď si Franty už nebude vůbec všímat. Pavel zase doma uklidnil Anču. I nadále však odmítal odletět do Peru, přestože jím doslova žil.

Zamilovaný Matěj pátrá po své neznámé
Zatímco Thea byla po ránu úplně mrtvá po nepřetržitých oslavách Štěpánových státnic, Matěj jen zářil. Holkám nahlásil, že se mu opět zdálo o tajemné neznámé, do které se v pátek zamiloval na první pohled. A hned vyrazil do Coolny, aby zjistil, o koho se jedná. Mára ho ale ani trochu nepotěšil. V pátek obsluhovala Monika, takže si Matěj bude muset počkat na ni. Přivedl ho ovšem na skvělý nápad, jak si usnadnit pátrání. Jakmile Matěj přišel domů, začal hučet do Terezy, aby mu namalovala portrét jeho tajemné neznámé. Po několika pokusech byl konečně spokojený. I s portrétem opět vyrazil do Coolny. Jenže jeho krásku tam nikdo neznal. Monika ho ubezpečila, že v pátek tam byla poprvé. A zřejmě naposledy. Skleslého Matěje pak doma všichni marně utěšovali. Thea slíbila, že mu s pátráním pomůže.

Požehnání pro Cyrila
Cyril se vypravil k doktoru Seidlovi. Před ordinací nějaký čas bude sbíral odvahu. Chtěl se s ním poradit o velmi intimních věcech. Zajímalo ho, zda si ještě může dovolit sexuální aktivitu. Libor ho ujistil, že není jediný důvod, proč by nemohl. Obav ze selhání ho však nezbavil. Jen mu doporučil, aby to prostě zkusil. Ujistil ho, že má vedle sebe tak skvělou partnerku, že si nemusí dělat z ničeho těžkou hlavu. Po návratu domů byl Cyril jako znovuzrozený. Miriam hned také intimní sblížení naznačil. Přestože to mezi nimi jiskřilo, k ničemu nedošlo. Miriam se styděla před Jardou, přestože byl v jiné místnosti.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.4.2012 - 2166. díl