Ulice 4.4.2012 - 2168. díl

Miriam bude po milování s Cyrilem plná energie. Zato Cyrilovi se opět přitíží. Už včera si totiž sundal náplast na bolest, protože ho otupovala. Miriam mu začne hned domlouvat, aby si ji zase vzal a šetřil síly i na další přání.

Jardovi si vzápětí Miriam posteskne, že Cyril dělá vše naplno. Ten si z ní bude trochu utahovat vzhledem ke včerejšímu trapasu, kdy rodiče nechtěně vyrušil. Ani jeho humor ale Miriam tentokrát nepřivede na jiné myšlenky. Stále si bude dělat starosti o Cyrila. Jarda jí proto slíbí, že si dnes přehodí všechny schůzky a zůstane s tátou doma, dokud se ona nevrátí ze školy. Ovšem starosti bude mít i Jarda. Cyrilovi později přizná, že kvůli práci nemá čas na rodinu. Cyril mu proto navrhne, ať se Lenka s Mirinkou přestěhují k nim. Jardova odpověď ho ale zaskočí... Co Jarda Cyrilovi na jeho návrh odpoví? Co mu Cyril v dané situaci doporučí? Jak bude chtít Jarda vyřešit dilema mezi prací, těžce nemocným otcem a vlastní rodinou? A čím ho dnes překvapí Lenka?

Lumír bez poradce
Miller se již bude těšit do Moskvy. Od rána bude plánovat, co všechno tam se Světlanou podniknou. Ta však jeho nadšení sdílet nebude. Aby mu nekazila radost, vymluví se na práci. Miller ji ujistí, že jí se vším pomůže, klidně i s žehlením. Skleslý dnes bude na radnici také Lumír. Bez svého poradce bude úplně ztracený. Mastná mu pro jistotu připomene, že do pátku mají být zpracovány granty, jinak přijdou o dotace. Lumír ale nebude mít na práci ani pomyšlení. Hlavou se mu bude honit blížící se odjezd Světlany s Millerem... Proč Lumír Millerovi zavolá? Co mu navrhne? Co na to Světlana? Jaké dobré zprávy pro ni bude Miller mít?

Anča Pavla vypakuje do Peru
Anča si před Zuzanou posteskne, jak se Pavel kvůli nim úplně zbytečně obětuje. Přitom je na něm vidět, že by do Peru letěl moc rád. Zuzana jí doporučí, ať to vyřeší za něj. Ať mu jednoduše sbalí bágl a vyrazí ho do světa. Anča na její rady dá. Domluví se s Pavlovým kolegou z ústavu, téměř vše zařídí a spakujeme mu na cesty. Pavlovi tím pořádně vyrazí dech. Tohle by od ní vážně nečekal... Přesvědčí Anča konečně Pavla, aby si splnil svůj sen? A kdyby i nakrásně ano, opravdu bude moci Pavel takhle narychlo do Peru odletět?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.4.2012 - 2168. díl