Ulice 6.4.2012 - 2170. díl

Libor s Martou budou po včerejšku hodně přešlí. Oba se budou trápit kvůli Mikiho bouřlivé reakci na jejich oznámení, že se rozvádějí. Libor navíc bude mít starost i o Martu, aby se jí opět nepřitížilo.

Samotný Miki bude stejně zatvrzelý a naštvaný na oba rodiče jako včera. Jen co vstane, bude se snažit zmizet z bytu, aniž by rodičům řekl, kam jde a kdy se vrátí. Na rozloučenou jim jen vpálí, že důležité věci si u nich doma přece neříkají. Takže nevidí jediný důvod, proč by je měl o čemkoliv informovat… Vezme Miki později rodiče na milost? Co mu řeknou na jeho velikonoční plány? Dozví se vůbec o nich? Čím Mikiho potěší Míša? A čím Marta překvapí Amálii?

Nyklová zachraňuje Lumíra
Millerova slova Lumíra zasáhla. Další rána do zad, kterou nečekal. A která s ním pořádně zamávala. Ráno ho matka najde opět v depresích. O tom, že by měl jít do práce, nebude chtít ani slyšet. S Mastným a Hložánkem sám na radnici stejně nepřežije. Tak proč by tam chodil? Denise Mastné zase přestane zvedat telefony, nehnou s ním ani matčiny domluvy. Vilma Nyklová se proto vypraví na radnici, aby Lumíra u Mastné omluvila. Zatímco Mastný si neodpustí jízlivé poznámky, Denisa ji bude varovat. Pokud Lumír neodevzdá žádosti o dotace a granty, radnice přijde o deset milionů. A to bude stát Lumíra jeho křeslo starosty. V Nyklové by se v tu chvíli krve nedořezal. Jenže jak Lumíra přimět, aby začal normálně fungovat? Růža na to vzápětí kápne. Jediná Světlana to s ním opravdu uměla… Pochodí Nyklová u Světlany se svou prosbou o pomoc? Vytáhne Světlana Lumíra z dalšího maléru? A jak dopadne Pavel na ministerstvu? Přesvědčí úředníky, aby ho do Moskvy přeci jen vyslali?

Matěji, chce to akci
Matěj stále pátrá po své krásné neznámé. A stále marně. Eddiemu se svěří, že projekt s reklamou a webovkami považuje za naprostý propadák. Skoro nikdo o nich stále neví, jen pár kámošů. Eddie si ovšem bude vědět hned rady. Chce to nějakou velkou akci… Jakou akci Eddie Matějovi navrhne? Co na to Matěj řekne? A co jeho blízcí? V kom má Matěj spojence?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.4.2012 - 2170. díl