Ulice 9.4.2012 - 2171. díl

O Velikonočním pondělí se Marta bude cítit ještě osaměleji než v předcházejících dnech. Miki bude na avizované chatě, Libor s Adamem. Marta proto bude ráda, když se za ní na chvíli zastaví Amálie. Tchyni si posteskne, že jsou to první Velikonoce, kdy ji Miki nevyšlehá.

Amálii se sice podaří chmury Marty trochu rozehnat, dlouho to ovšem nevydrží. Bude stačit zazvonění koledníků, aby se Martiny svátky proměnily v nečekané drama. Pro koledu si totiž přijdou Mikiho spolužáci. Ti, se kterými měl být podle Marty na chatě. Marta začne okamžitě nahánět syna, jenže ten bude stále nedostupný. Zoufalá Marta zavolá Liborovi, který ihned sbalí Adama a pojde ze ní… Podaří se Liborovi Martu uklidnit? Proč se nebudou moci Mikimu dovolat? Proč se Marta s Liborem opět chytnou? A co u Seidlových nastane, až se Miki konečně vrátí domů?

Velikonoce u Hejlových
Mezi Lenkou a Jardou to bude velikonočně jiskřit. Přesto si svátky neužijí tak, jak by chtěli. Opět se neúprosně přihlásí Cyrilova nemoc. Miriam přizná, že měl špatnou noc. A zle mu bude i ráno. Bolesti tentokrát udeří s takovou intenzitou, že je Cyril přestane zvládat… Co Cyrila bude držet nad vodou? Jaké Velikonoce si užijí Jarda s Lenkou? S čím se Lenka svěří Jardovi?

Matějova mega akce
Matěj ani pořádně nezaregistruje, že jsou Velikonoce. Bude mít plnou hlavu své velké akce na podporu pátrání po krásné neznámé – vyvěšení plachty s jeho webovkami na nejvyšší komín v Praze. Tereza však jeho nadšení bude postrádat. Neubrání se pocitu strachu. Co když se mu něco stane? Co když dopadne jako Vojta? Matěj ji ale uklidní, že se bojí naprosto zbytečně. Ujistí ji, že bude v bezpečí. Jenže jak se vzápětí ukáže, realita bude jiná… Jak Matějova mise na komín dopadne? Čím vyděsí své spolubydlící? Co všechno se během jeho akce stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.4.2012 - 2171. díl