Ulice 10.4.2012 - 2172. díl

Tereza s Theou budou v noci nervózně čekat na jakoukoliv zprávu od Matěje, Štěpána nebo Tomáše. Stále nebudou mít nejmenší tušení, jestli je Matěj v pořádku a kde skončil. Když se konečně Tomáš se Štěpánem objeví, holky budou ihned vyzvídat, co je s Matějem.

Vytočený Tomáš jim povypráví, co všechno se od policistů o Matějově akci dozvěděli. Samotný Matěj na policii ještě nějaký čas stráví kvůli sepsání výpovědi. Jakmile se Matěj vrátí domů, schytá to od všech čtyř. Matěj se jim sice omluví, ale bude štěstím bez sebe. S takovou popularitou nepočítal ani ve snu. Díky reportáži v televizních zprávách se jeho webovky stanou hitem. A hned přinesou i kýžený výsledek – první stopu… Kdo se Matějovi ozve? Bude to jeho krásná neznámá? Kdo všechno se dostaví na jeho schůzku naslepo?

Velikonoční úterý u Hejlových
Cyrilovi se konečně udělá lépe. A pookřeje ještě víc, když mu Jarda oznámí, že Lenka s Mirinkou dnes do Mnichova neodjedou. Jedno ho ale bude mrzet – pokažené Velikonoce. Pan Pešek však Jardu přivede na kacířskou myšlenku. Proč si Velikonoce neudělat dnes a se vším všudy? Ať si je malá náležitě užije. Jardu nápad nadchne stejně jako Cyrila. Hned si na své ženy připraví pomlázky, aby jim neuschly… Jak nakonec Velikonoce u Hejlových dopadnou? Čím Vlastimil s Amálií později zaskočí Lenku? A čím Lenka překvapí Jardu i Miriam?

Marta se chce stěhovat
Miki bude stále plný vzdoru vůči svým rodičům. S mámou omezí komunikaci na jednoslovné odpovědi na její dotazy, tátův příchod domů jen jízlivě okomentuje a raději hned zmizí do školy. Marta se bude chtít s Liborem domluvit na podmínkách rozvodu. Navíc ho překvapí zprávou, že se chce i s Mikim odstěhovat, co nejdále to půjde… Jak Libor její novinku přijme? S čím se zoufalá Marta svěří Miriam? Co jí Miriam poradí? Začne Miki s mámou konečně komunikovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.4.2012 - 2172. díl