Ulice 18.4.2012 - 2178. díl

Pro Bedřicha je momentálně péče o Emu na prvním místě. Kvůli nemocné dceři je ochoten obětovat i víkend a strávit ho v dílně, jen aby s ní mohl být co nejvíce. Maximálně vstříc mu vyjde jeho pomocník Hrihorij, který by byl rád, kdyby se Anča s Bedřichem k sobě zase vrátili.

Samotnou Anču překvapí, že si k ní Bedřich nosí vlastní svačinu. Pro ni je samozřejmostí, že mu připraví oběd. Kvůli nemocné dceři jsou Bedřich s Ančou schopni spolu opět komunikovat jako dřív. Slyší na sebe, okamžitě se domluví na podstatných věcech. A tou nejpodstatnější je momentálně Ema. Pro Anču je však stejně důležitý i vztah s Pavlem, jemuž slíbila, že to tu bez něj bez problémů zvládnou... Čím Anča zaskočí Bedřicha? A čím Bedřich překvapí ji? Čím uvede Anču do rozpaků Ema? A čím ji potěší Pavel? Co bude pro Bedřicha další hořkou pilulkou?

Úleva pro Cyrila, nervy pro Miriam
Miriam je ochotna kvůli pomoci Cyrilovi přistoupit k jakýmkoliv ústupkům. Dokonce nezavrhne ani canabis jako nestandardní prostředek přinášející úlevu od bolesti, jejž jí nabídla Amálie. Jen si ráno bude lámat hlavu, jak se vlastně užívá. Navíc bude mít i obavy, aby se jí Cyril nevysmál. Celý život byla proti drogám a teď ji bude právě Cyrilovi sama nabízet. A co víc. Ještě se začne shánět po větším množství, aby mohla vyzkoušet recept, který našla na internetu... Co na matčino počínání řekne Jarda? Co Cyril? S čím se Cyril svěří Jardovi? Čím ho Jarda potěší? A jak si Miriam poradí se svými trabli?

Jitko, ohodnoť se sama
Jitka se v nové pozici zástupkyně Ingrid opravdu činí. Ingrid bude s jejími výsledky nadmíru spokojená. Přesto Jitku uvede do rozpaků výzvou, aby si sama ohodnotila svoji současnou práci. Jitka čekala, že jí spíš samotná Ingrid nabídne plat adekvátní jejím výsledkům a úsilí. To se ale nestane... Jak Jitka z nepříjemné situace vybruslí? Co jí poradí Olda? Na co se bude Jitka těšit? A čím překvapí Moniku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.4.2012 - 2178. díl