Ulice 20.4.2012 - 2180. díl

Jitka s Oldou budou ráno řešit Lídu a její problémy s Honzou. Jitka by si nejraději o všem popovídala se samotnou Lídou. Oldu proto poprosí, aby schůzku s Honzou zrušil. Olda to ale nebude vidět tak tragicky.

Další Lídin výbuch Jitku utvrdí v tom, že její dcera momentálně řeší dost zásadní problém… S čím vším se Lída svěří mámě? S čím Monice? A s čím Honza Oldovi? Jsou Honza s Lídou schopni svůj problém vyřešit? A jak se k němu postaví ostatní Farští?

Mastný nachytá manželku s Lumírem
Lumír neustává ve svém úsilí o přerod v lepšího člověka. Doma bojuje i nadále s přebytečnými kilogramy, na radnici zase s korupcí. A ani na jednom místě to nebude mít snadné. Doma ho hned ráno nachytá při cvičení šokovaná matka, která mu opět přinese čerstvé koláčky k snídani. Vysvětlit jí, co dělá v pyžamu na zemi, bude nad Lumírovy komunikační schopnosti. Na radnici se zase o jeho snažení začnou zajímat Hložánek s Mastným, kterým nebude jeho hloubkový audit výběrových řízení ani trochu po chuti. Zatímco Mastný bude zuřit, Hložánek zůstane nad věcí. Na Lumíra mají dostatečně silnou munici, aby ho zastavili… Co bude pro Mastného poslední kapkou? S čím se Mastná svěří Lumírovi? A co vyděsí Nyklovou? Proč si bude dělat o syna starosti?

Matěj plánuje seznámení s Kristýnou
Zamilovaný Matěj bude nasávat Kristýnu všemi smysly. Bude poslouchat její oblíbenou hudbu, číst oblíbenou knihu, aby měl styčné body pro nezávaznou konverzaci. Jenže aby k ní vůbec došlo, musí se nejprve s Kristýnou seznámit. A to zdaleka nebude tak jednoduché, jak si představuje. Thea se Štěpánem totiž budou kategoricky proti jeho přítomnosti na jejich schůzce s Kristýnou coby finanční poradkyní… Co všechno Matěj Thee a Štěpánovi navrhne? Co mu poradí Eddie? A čím ho potěší Medvídek Pú?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.4.2012 - 2180. díl