Ulice 24.4.2012 - 2182. díl

Martě se po včerejšku hodně uleví. Bude ráda, že se Miki rozhodl zůstat s ní. Ten se ale tak optimisticky tvářit nebude. Mámu poprosí, aby si rozmyslela stěhování. Marta však bude stát za svým.

Marta nechce zůstávat v bytě, ve kterém prožila tolik nepříjemného. Tohle Miki chápe. Přesto by si přál, aby se nestěhovali nikam daleko. Jenže Marta se přizná Miriam, že ji oslovila nabídka rodičů. Ráda by se přestěhovala k nim. Jedním dechem ale dodá, že to nezáleží pouze na ní. Libor bude oproti Martě podstatně zachmuřenější. Včerejšek ho zasáhl víc, než by si přál. Matce se svěří, že Miki mu to dal pořádně sežrat. Amálie se však Mikiho zastane. Pro něj to muselo být daleko náročnější než pro Libora s Martou dohromady. Samotný Miki dnes problémy rodičů odsune na vedlejší kolej. Jeho bude zajímat hlavně prázdný byt a Míša... Co všechno se dnes mezi Míšou a Mikim odehraje? Proč bude Míša po Mikim chtít, aby zamkl? A bude to něco platné? Co na to řekne Marta, jež se vrátí nečekaně brzo domů? A proč před Mikim náhle ukončí telefonát se svou matkou?

Ema řádí
Bedřich bude v jednom kole. Ráno bude spěchat za Emou, která je stále doma. Odpoledne pak bude muset vyrazit na pochůzky. A do toho ho začne Hrihorij ještě lákat na večerní pivo. Akční dnes bude také Ema, jež se už bude cítit skvěle. Dokonce se pustí i do velkého úklidu. Zato Franta se vrátí ze školy pořádně přešlý. Kalina jim během suplování neopomene zdůraznit, že přijímačky na gymnázium budou extrémně těžké... Podaří se Bedřichovi Frantovy obavy z Kaliny rozptýlit? Proč si bude o Frantu dělat starosti Anča? Proč Hrihorij o Bedřicha? A čím dnes dostane Anču Ema?

Matějova narozeninová party
Matěj bude před večerním setkáním s Kristýnou nervóznější než před maturitou. O mejdanu napíše i Medvídkovi Pú v domnění, že jím je právě Kristýna. Jeho odpověď ho však překvapí. Medvídek Pú se s ním bude chtít co nejdříve sejít v Coolně. Thea s Vojtou, jenž Matějovi přijel pomoci s přípravami jeho velké narozeninové party, ho tam jako správní spiklenci ihned vyšlou... Kdo je Medvídek Pú? Proč se bude chtít s Matějem tak narychlo sejít? A jak dopadne Matějův narozeninový mejdan? Seznámí se konečně s Kristýnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.4.2012 - 2182. díl