Ulice 27.4.2012 - 2185. díl

Světlana si tajemství, jež jí prozradila Ingrid na Millera, pro sebe dlouho nenechá. Jen co jí Pavel ukáže postel, kterou by pro ně rád pořídil do Moskvy, Světlana opáčí, že by se jí možná líbila, kdyby jim ji nekupoval Mastný.

Miller Světlanu ujistí, že s ním nemá nic společného. Světlana na něj ale tvrdě udeří, ať jí nelže. A také přizná, z jakého zdroje o jeho kšeftu s Mastným ví. Rozhořčeně mu řekne, že o žádné černé peníze nestojí. Millera se tím dotkne. Ubezpečí ji, že nikoho neokrádá, jen radí politikům. Je to jeho práce. Vzápětí vyrazí na radnici zažehnat další případný malér. Po Mastném bude chtít, aby Ingrid z jejich společných projektů vyloučil, protože je ohrožuje. Mastný si ovšem bude stát za svým. Ingrid je mu zavázaná, určitě bude mlčet. Navíc nikoho jiného místo ní ani nemají. Oba dva pak překvapí Hložánek zprávou, že se má právě s Ingrid za chvíli sejít... Jak schůzka Ingrid a Hložánka dopadne? Přesvědčí ho Ingrid o své důvěryhodnosti? A jak proběhne setkání Ingrid s Millerem? Půjdou proti sobě, nebo se z nich stanou spojenci?

Miriam se dozvídá celou pravdu o Cyrilovi
Cyrilovi bude opět zle. Miriam si s ním už nebude vědět rady, a tak se vypraví za jeho lékařem, aby s ním Cyrilovu diagnózu zkonzultovala. Lékař jí řekne konečně celou pravdu. Nádor začal růst, proto se Cyrilovi přitížilo. Zároveň zmíní i operaci, jež by mu mohla trochu ulevit od bolesti. Upozorní ovšem i na její rizika... Co bude pro Miriam největší rána? Čím ji zaskočí Cyril? Jak si s Cyrilem, jenž bude i nadále odmítat jídlo, poradí Jarda? A čím je potěší Lenka?

Thea si dělá těhotenský test
Obsah vybílené lednice hladového Štěpána příliš nepotěší. Matěj bez mučení přizná, že ji má na svědomí on. Daleko více než prázdná lednice ho ale bude zajímat jeho Kristýna. Rád by se s ní znovu sešel. Jenže jak to zařídit? O radu si řekne právě Štěpánovi, jemuž před pár dny tak skvěle poradil, když si lámal hlavu s dárkem pro Theu. Samotná Thea však dnes bude mít úplně jiné starosti... Jak se Matěj bude chtít dostat ke Kristýně? Co rozhodí Theu? A co Štěpána?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.4.2012 - 2185. díl