Ulice 30.4.2012 - 2186. díl

Cyril má nový důvod, proč se nepoddávat nemoci, proč bojovat. Splnění svého třetího přání. Hned ráno zajde do nemocnice, aby se objednal na operaci. Nyní už nebude chtít ztratit ani den. S lékařem se domluví na příští týden na pondělí.

Z nemocnice zamíří Cyril rovnou za Miriam do školy, aby jí tu báječnou novinu oznámil. Místo ní narazí v kabinetě na Mojmíra Kalinu, jenž bude obdivovat jeho hůl. Cyril mu se svým typickým nadhledem slíbí, že mu ji odkáže. A jen co přijde Miriam z hodiny, začne na ni chrlit své plány. Příští týden operace, koncem června cesta směr Grónsko. Jenže Miriam s ním jeho nadšení sdílet nebude. Naopak. Svěří se mu se svými pochybnostmi… Čeho se bude Miriam obávat? Co Cyrilovi nabídne? Jak na to Cyril zareaguje? Proč si o něj budou Lenka s Jardou opět dělat starosti? A čím samotný Cyril později zaskočí Miriam?

Jitčiny čarodějnice
Simona se hned ráno pochlubí Jitce certifikátem z kurzu. Dokonce si ho bude chtít pověsit v salonu na stěnu, aby zákaznice viděly, že jsou v dobrých rukách. Romanu ale bude trápit jiná věc. Zítra by potřebovala vzít dvě zákaznice, jež se k ní jindy nedostanou. Jenže je státní svátek, takže by měli mít zavřeno. Jitka v tom ale problém vidět nebude. Klidně půjde do práce i na Prvního máje. A stejně tak Simona. Teď už zbývá jediné – nalákat do salonu na zítřek zákazníky… Jakou akci si Jitka vymyslí? Co na to řekne Ingrid? Čím Jitce pohrozí? Podpoří Jitku její rodina? A jak dopadne Moničina čarodějnická party, na kterou je pozvána také Lída?

Je Thea opravdu těhotná?
Thea se Štěpánem budou ráno hodně nervózní. Theu čeká vyšetření u lékaře, zda je skutečně v jiném stavu. Přestože s tím nepočítala, Štěpán automaticky vyrazí do nemocnice s ní. Theu ujistí, že na to tentokrát opravdu není sama. Matěj si ale jejich změněného chování nevšimne. Bude organizovat slavnostní oběd či večeři pro Terezu, která se dnes konečně vrátí domů. A na rozdíl od bratra ihned zaregistruje, že se u nich něco děje… Svěří se Thea Tereze? Co všechno se v nemocnici dozví? Jak její vyšetření dopadne? Opravdu je těhotná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.4.2012 - 2186. díl