Ulice 1.5.2012 - 2187. díl

Salon bude ráno zet prázdnotou. Kromě Jitky, Romany a Simony v něm nebude ani živáčka. Romana nervózní Jitku ujistí, že zákazníci určitě dorazí. Jenže jen co přijde Ingrid, atmosféra zhoustne. Ingrid nejprve ironicky okomentuje stav, poté Jitku ubezpečí, že platí, co včera řekla. Romana se Simonou budou hned vyzvídat, co tím Ingrid myslela.

Jitka Romaně a Simoně vysvětlí, že pokud si na sebe dnes nevydělají, Ingrid jí veškeré náklady za otevření salonu strhne z platu. To bude pro obě pořádná rána. Hned začnou přemýšlet, jak Jitce pomoci. Romana se pustí do obvolávání svých známých s nabídkou jejich speciální prvomájové akce... Kolik zákazníků se podaří Romaně a Simoně sehnat? Jakou oběť Romana pro Jitku podnikne? S jakým výsledkem? Čím Jitku zaskočí Lída s Honzou? Čím ji překvapí Olda? A čím ji dostanou Romana se Simonou?

Thea se sype
Štěpán hned ráno znovu ujistí přešlou Theu, že na své těhotenství není sama a nikdy nebude. Jsou přeci dva. Přestože se ji bude snažit povzbudit, příliš se mu to nepodaří. Tereze to později nedá. Přešlé They se zeptá, co se děje. Ta se zpočátku vymluví na starosti se školou, ale pak jí řekne pravdu. Jen co se jí svěří, sesype se... Co všechno Thea Tereze prozradí? Co všechno momentálně řeší? Kdo se bude snažit povzbudit přešlého Štěpána? Všimne si konečně zaláskovaný Matěj, že se s Theou a Štěpánem něco děje? Dokáže být Štěpán Thee oporou za všech situací?

Martino dilema
Martina matka se dnes vypraví za dcerou do Prahy. Zatímco Martu to potěší, Miki příliš nadšený nebude. Nejen že se bude muset zítra o babičku postarat. Navíc přijde i o možnost být s Míšou opět sám v jejich bytě. Matka si bude dělat o Martu velké starosti. Z třídního srazu se o víkendu vrátila rozhozená, do Prahy odjela dříve, než měla v plánu. Stalo se něco? Jsou obavy Martiny matky oprávněné? Co bude Martu trápit? Co jí na to matka řekne? Jaké starosti dnes bude mít Miki? Čím ho překvapí táta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.5.2012 - 2187. díl