Ulice 3.5.2012 - 2189. díl

Libor bude pořádně přešlý z plánů Marty přestěhovat se do Havlíčkova Brodu. Zajímalo by ho, co na to říká Miki a jestli o tom už vůbec ví. Jakmile zmíní, že je u Marty její matka, Amálii to bude jasné. To stěhování si určitě přejí rodiče Marty a matka ji přijela jen zpracovat.

Podle ní ještě není nic jisté. Syna bude nabádat, ať si o tom s Martou v klidu promluví. Martina matka se bude i dnes opravdu snažit, aby dceru k návratu domů přiměla. Část jejich rozhovoru náhodou zaslechne i Miki. Bude mu to natolik vrtat hlavou, že se na stěhování do Brodu mámy otevřeně zeptá... Co mu Marta odpoví? A co Liborovi, jehož bude zajímat to samé? Co Martě nabídne ve snaze pomoci jí v nelehkém rozhodování? A proč Miki vybouchne, jen co přijde domů?

Theiny plány
Štěpán se bude snažit být Thee i nadále oporou. Půjde s ní do nemocnice na další vyšetření, jehož výsledky se dozví zítra. Stále ji bude povzbuzovat a ujišťovat, že to zvládnou. Jenže pochybnosti They se budou zvyšovat každým dnem. Čím více se toho o těhotenství diabetiček dozvídá, tím větší z něj má strach. Zároveň Štěpánovi prozradí, že měla v plánu odjet příští rok do zahraničí na stáž. Toho tato informace hodně zaskočí... Co Štěpán na Theiny plány řekne? Proč bude Theu chránit před Matějem? A co Thea řekne mámě, která vytuší, že se s ní něco děje?

Lumírův svědek na cestě
Světlana s Pavlem se pomalu připravují k odjezdu. Zatímco Světlana začne třídit a balit věci, Pavel by rád dořešil byt, ve kterém nyní bydlí. Světlana ale své stanovisko nezmění. Byt patří Lumírovi. Ať si s ním tedy udělá, co uzná za vhodné. S Pavlem bude souhlasit v jednom – Lumírovi nabídnou k odkoupení vybavení bytu. Světlana slíbí, že to s ním probere ještě dnes. Jen co mu zavolá, Lumír hned zapomene na stresy kvůli návštěvě stavebního odboru v Kladně, kam se právě bude chystat. A to ještě netuší, jaká pohroma se na něj přiřítí večer... Čím Světlana Lumíra překvapí? Čím na oplátku on ji? Co Světlanu pobaví? A proč bude opět Lumíra zachraňovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.5.2012 - 2189. díl