Ulice 7.5.2012 - 2191. díl

Matěj se na další rande s Kristýnou připravuje opravdu pečlivě. Štěpánovi se pochlubí dalekohledem na hvězdy. Ten začne hned sondovat, jestli může se slečnou poradkyní počítat jako s přítelkyní kámoše. Matěj to ale nebude chtít zakřiknout. Štěstí bývá hodně vrtkavé.

Matěj se pak Štěpána zeptá, co se u nich nyní děje. Jejich rozhovor ale přeruší pro Matěje nečekaný příjezd Kateřiny. To ho ještě více utvrdí v podezření, že něco není v pořádku… Dozví se Matěj konečně, čím nyní Thea se Štěpánem procházejí? S čím vším se Thea svěří mámě? Co jí na to Kateřina řekne? Jak dopadne Kateřinin rozhovor se Štěpánem? A jak Matějovo rande? Čím ho překvapí Kristýna? A čím Bětka?

Cyrilova operace
Cyril je od včerejška v nemocnici. Miriam za ním ráno přijde, aby ho povzbudila před dnešní operací. Sama ale bude mít ze zákroku obavy, a tak Cyril bude svým typickým černým humorem povzbuzovat ji. S tátou bude chtít být také Jarda, jenž se dopoledne přiřítí domů z Mnichova. Lenka ho ujistí, že si může na chvíli vydechnout, protože Cyril půjde na operaci až odpoledne. Jarda jí u kávy prozradí novinky z práce. Firma mu přidělila člověka k ruce. Není to však žádný asistent. Podle zákulisních informací ho má ve vhodném okamžiku nahradit. Pokud se Jarda nechce nechat ze svého projektu vyšachovat, musí do konce června pražskou pobočku doslova vydupat ze země. V nemocnici pak Jardu překvapí Cyril svou závětí a prosbou, aby se postaral o Miriam… Co všechno bude v závěti stát? Jak Cyrilova operace dopadne? Jaké nečekané komplikace se vyskytnou na sále?

Neohlášená návštěva u Ingrid
Jitka předá Ingrid dopis adresovaný firmě Vilekula, která má stejné sídlo jako jejich kadeřnictví. Když jí Ingrid oznámí, že se o to postará, Jitka hned zbystří. Má snad Ingrid ještě nějakou jinou firmu? Co když tím ohrozí chod salonu? Ingrid ji však ubezpečí, že k něčemu takovému rozhodně nedojde. Po otevření dopisu si pak spokojeně oddechne. Vzápětí zavolá Světlaně, aby ji pozvala na malou oslavu… Co jí na to Světlana řekne? Co bude chtít Ingrid slavit? Kdo se k ní pozve na oslavu sám? A čím ji zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.5.2012 - 2191. díl