Ulice 8.5.2012 - 2192. díl

Sestry dají v noci vyčerpané Miriam prášek na spaní, aby si alespoň na chvíli zdřímla. Ta nakonec usne v Cyrilově pokoji. Po příchodu lékaře se však hned probere v očekávání nových zpráv o Cyrilovi. Lékař ji ubezpečí, že vše je v pořádku.

Lékař Miriam slíbí, že Cyrila probudí z umělého spánku během dopoledne. Zároveň jí bude opět domlouvat, aby se šla vyspat domů. To ale Miriam odmítne. Její místo je zde, u Cyrila. Lékař bude obdivovat její statečnost i Cyrilovu vitalitu. Zpráva o cestě za polární září ho překvapí. Když se mu Miriam svěří se všemi svými obavami, ujistí ji, že jejich cesta do Grónska opravdu není nereálná. Bude ji ovšem nabádat, aby i ona myslela na sebe. Uklidněná Miriam po jejich rozhovoru usne hodně tvrdě. Probudí ji až po několika hodinách zakašlání Cyrila, jehož opět převezou do jeho pokoje... Podpoří lékař splnění Cyrilova třetího přání? O jaké překvapení se Cyrilovi postarají Jarda s Lenkou? A proč ty dva zaskočí Miriam? Čím Vlastimil Pešek Miriam povzbudí? A čím Cyrila?

Mastný si nedá pokoj
Jitka se ráno lekne v salonu Ingrid, která přespala ve svém budoáru. Pravou příčinu jí ale Ingrid neprozradí ani poté, co spatří spoušť před kadeřnictvím – hromadu vysypaných odpadků těsně přede dveřmi a nelichotivé čmáranice na výloze. Neřekne ji ani Světlaně, která se jí přijde zeptat, proč jí večer několikrát volala. Ingrid se vymluví na ožralu, jenž ji obtěžoval... Řekne někomu Ingrid pravdu? Jak bude chtít neodbytného Mastného vyřešit? Čím ji Mastný opět zaskočí?

Zpráva pro Bedřicha
Liškovi budou slavit Frantovo přijetí na gymnázium. Zuzana s Bedřichem i Ančou mu pogratulují k obrovskému úspěchu. Všichni znovu ocení i Kalinovu pomoc Frantovi při přijímačkách. Bedřich si bude den s rodinou hodně užívat. Jenže Anča pro něj bude mít nepříjemné překvapení... Jaké? Proč a čím Bedřich zklame Emu? A čím překvapí Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.5.2012 - 2192. díl