Ulice 9.5.2012 - 2193. díl

Vyděšená Ingrid se v noci vrátí v doprovodu taxikáře ke Světlaně. Poprosí ji, zda by u ní nemohla zůstat až do rána. Světlana jí pomůže, ale bude chtít znát pravdu. Ingrid jí proto vylíčí, jak ji neodbytný Mastný obtěžuje.

Světlana ji bude ihned nabádat, aby to nahlásila na policii. Jenže Ingrid odmítne. Tím by totiž přišla o peníze z jejich společného kšeftu. Rozhodne se Mastného zastavit jinak. Jako každý dobrý hráč dokáže odhadnout slabiny svého protivníka. A právě na ty vsadí, když požádá o schůzku Hložánka. Oznámí mu, že kvůli Mastnému s jejich spoluprací končí... Odhadla Ingrid Hložánka s Mastným správně? Jak Hložánek zareaguje? Proč se Světlana pohádá s Millerem? Bude mít Ingrid dalšího nepřítele i v něm? Povede se jí Mastného zpacifikovat, nebo se jí začne mstít?

Pavlův návrat z Peru
Pavel Tesařík se v noci konečně vrátí domů. A hned se začne nadšeně vítat s Ančou, která mu moc chyběla. Ema bude ráno zklamaná, když Pavla najde spícího. Na dárky od něj si bude muset počkat až do odpoledne. Jenže jakmile děti odejdou do školy, Pavel hned ožije. Podaruje Anču indiánským amuletem, který si dávají Inkové při manželském obřadu. Později ji ale nepotěší. Místo aby byl s ní, vypraví se za Tomášem do ústavu... Jaké překvapení má Pavel pro Anču ještě v záloze? Co mu na to řekne Tomáš? A čím Anča Pavla zaskočí?

Mikiho náročná středa
Šťastná Míša prozradí Mikimu, že rodiče se chystají na víkend pryč. Jen co se oba začnou těšit, zchladí je Jana poznámkou, že ona víkend hodlá strávit u nich doma s Danem. Novinku se dnes dozví i Marta od své matky. Na brodském gymnáziu se uvolní místo češtinářky. Akční matka tam Martě dokonce hned domluví nástup. Tu zpráva zaskočí i zaujme. Sepíše si všechna pro a proti stěhování do svého rodiště... Jaká budou? Co na to Martě řekne Miki? Proč se později Miki pohádá s Míšou? Čím Miki překvapí tátu? A čím babičku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.5.2012 - 2193. díl