Ulice 11.5.2012 - 2195. díl

Mastný bude zase na koni. Před Denisou bude ironicky rozebírat článek o sídlišti úplatných a vychutnávat si svoji převahu. Oznámí jí, že stejně jako starosta i on začne bojovat s korupcí. A to okamžitě. Do programu příštího zasedání rady nechá zanést jako zvláštní bod prověření vztahů všech lidí z radnice se Šafránkem a ověření, kdo všechno na sídlišti úplatných bydlí.

Lumírovi i Millerovi začne téct pořádně do bot. Millerovi dojde, že Mastný to chce použít proti nim jako pomstu za Vestavinvest… Jak dopadne Lumírovo a Millerovo jednání se Šafránkem? Vezme si developer byt nazpět? Čím je překvapí? Co Millerovi odpoví na přímou otázku jeho nedávní spojenci Mastný a Hložánek? Mají Lumír s Millerem šanci zachránit svou potápějící se loď? A proč se Miller pohádá se Světlanou?

Anča s Pavlem vyrážejí omrknout terén
Anča oznámí u snídaně dětem, že o víkendu pojedou s tátou na kola. Ty se na to ale moc tvářit nebudou. Ema by raději jela s ní a Pavlem, Franta zase nebude stát o výlet s mrňaty. Pavel jim slíbí, že příští víkend s ním do jižních Čech už určitě pojedou. Tentokrát tam jen s Aničkou omrknou terén. Zatímco Pavel se bude na statek u Třeboně těšit, Anča bude v práci jako tělo bez duše. Zuzaně se svěří, že Pavel dostal nabídku výzkumu v jižních Čechách a rád by se tam s nimi přestěhoval. Když jí i prozradí, co takový výzkum vlaštovčích per obnáší, Zuzana vyprskne smíchy. Pak už na toto téma začne žertovat i samotná Anča… Co řekne Anče na výlet do Třeboně Bedřich? S čím se svěří Pavel Tomášovi? A na co bude chtít Anču nalákat do jižních Čech?

Miki a Míša: rozchod?
Amálie se ráno zastaví za Martou, aby ji uklidnila, že Miki v pořádku odešel do školy. Když mezi dveřmi zahlédne jejího otce, dojde jí, co zřejmě bylo příčinou Mikiho včerejšího stavu. Marta zmíní i Mikiho problémy s Míšou, ale s nimi se vnuk Amálii nesvěřil. O to víc ho budou atakovat ve škole, až zase Míšu spatří. Napětí mezi nimi neunikne Jirkovi Hložánkovi, jenž si oba náležitě vychutná. Okatě začne před Mikim Míšu balit… Jak si plachá Míša s Jirkou poradí? Co na to Miki? Usmíří se, nebo se krize mezi nimi ještě více prohloubí? Proč budou mít o Mikiho obavy Libor s Amálií? A proč Marta? S jakou se její rodiče budou vracet do Brodu? A čím Libor večer Martu zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.5.2012 - 2195. díl