Ulice 16.5.2012 - 2198. díl

Matějovi ani dnes učení příliš do hlavy nepoleze. Bětka mu ráno zavolá, aby mu potvrdila domluvenou večeři. Současně ho potěší informací, že spolu s Kristýnou i uvaří. Vzápětí mu tu samou zprávu zavolá také Kristýna.

Kristýna později Bětku trochu zaskočí plánem po Matějovi vyjet, protože Dušan na ni zase kašle. Svěří se jí, že by měla nejradši kluka právě takového, jako je Matěj... Jak večeře u Matěje proběhne? Opravdu ho Kristýna začne balit? Co řekne na Matějovo přiznání? A co na Bětčino? Čím Matěje nakonec překvapí Eddie?

Cyrilovy přípravy do Grónska
Odchod z nemocnice Cyrilovi moc dobře neudělá. Ráno bude tak zesláblý, že nebude moci ani vstát z postele. Před Miriam se však bude snažit kamuflovat, že je vše v pořádku. Raději hned stočí řeč na jejich cestu. Dnes bude mít v plánu její zařizování po internetu a také postupné zatěžování organismu, aby mohl odjet. Miriam si všimne, že mu není dobře, ale před ním nedá nic najevo. Lence vzápětí řekne, jak na tom Cyril skutečně je. A bude po ní chtít stejnou upřímnost, když se jí zeptá na Jardu. Lenka přizná, že má velké problémy v práci. Obě se shodnou, že je pro ně lepší vědět, na čem jsou, a že si příště budou říkat už jen pravdu. Když Cyril o něco později vstane, bude se sotva držet na nohou. Přesto se rozhodne jít ven, aby vyzkoušel své hodinky s navigací... Jak Cyrilova procházka dopadne? Proč si o něj budou dělat Lenka s Miriam starost? Čím Cyril povzbudí Jardu? A jakou zprávou Miriam zaskočí Jardu s Lenkou?

Bohatá Ingrid
Světlana bude skleslá kvůli blížícímu se odjezdu do Moskvy. S Ingrid se domluví na dámské jízdě. Její začátek ale budou muset o něco odložit, protože s Ingrid bude chtít mluvit Hložánek. Oznámí jí čerstvou novinku – vilu jim na ministerstvu přiklepli. Zároveň ji bude varovat, aby teď nezačala dělat problémy. Domluví se spolu, že zítra zajedou k notáři, u něhož celou transakci dokončí... Co na Ingridiny kšefty s Hložánkem a Mastným řekne Světlana? S čím se jí Ingrid pochlubí? Na čem se spolu domluví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.5.2012 - 2198. díl