Ulice 18.5.2012 - 2200. díl

Rozrušená Světlana nebude moci ani dospat. Millerova a Ingridina zrada se jí budou stále honit hlavou. Nakonec potichu vstane a ještě než se Pavel vzbudí, odejde z bytu. Pavel ji bude později marně shánět. Nakonec se vypraví za Ingrid, jestli o ní nemá nějaké zprávy. To už bude od otce vědět, že se ho Světlana ptala na jeho půjčku.

Miller Ingrid požádá, aby vše vzala na sebe a pomohla mu v usmíření se Světlanou. Jenže Ingrid nebude chtít Světlaně lhát, aby ji jako kamarádku neztratila. Miller ji však upozorní, že pokud se neusmíří se Světlanou on, neodjede s ním do Ruska a bude nešťastná. Naproti tomu s Ingrid se Světlana zná tak dlouho, že se po čase zase určitě udobří. Nešťastná Světlana bude opravdu na vážkách, zda do Moskvy odjet. Hrihorij ji navíc začne přesvědčovat, aby se na Millera vykašlala a zůstala tu s ním... Poslechne ho Světlana? Jak dopadne její setkání s Ingrid? Opravdu jí bude Ingrid lhát, aby pomohla Millerovi? A jaké bude Světlanino shledání s Millerem? Udobří se spolu, nebo se rozejdou?

Pavlovy obavy
Pavel se bude opět chystat na víkend na statek. Potěší ho, když se Franta začne zajímat, jestli by se tam pro něj nenašla na léto nějaká brigáda. Anča Pavlovi ještě před odchodem do školy připomene, aby nezapomněl probrat se Zahradilem svůj volnější režim. Stále bude věřit, že jim Pavlův nadřízený vyjde vstříc. Pavel ale tak optimistický nebude... S čím se Pavel svěří Tomášovi? Jak bude Tomáš vidět jeho situaci? Čím Pavel zaujme Frantu? Čím nadchne Emu? A k čemu Zuzana přemluví Anču?

Miki s Míšou řeší Anglii
Miki bude ve škole opět likvidovat letáky týkající se studijního pobytu pro dva v Anglii. Míša se mu přizná, že s tátou ještě nemluvila. Bude se na to chystat dnes. Zároveň mu prozradí, že o Anglii má zájem také Jana. Navíc i ví, kde na pobyt v zahraničí sehnat peníze. Táta jim založil stavební spoření, jež by výdaje mohlo pokrýt. S Mikim se Míša domluví, že se dnes rodičů zeptají oba dva... Jak dopadnou? Komu se Miki s plánem odjet studovat do Anglie svěří nejdříve? Jak pochodí? Co mu k tomu rodiče řeknou? A co si o jeho záměru budou myslet Amálie s panem Peškem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.5.2012 - 2200. díl