Ulice 21.5.2012 - 2201. díl

Pavel se přiřítí z Třeboně domů až dnes brzo ráno. A rovnou na Anču vychrlí špatné zprávy. Profesor Zahradil s ním po prázdninách počítá naplno. To znamená, že bude mít jen pět volných dní v měsíci. O nějakém pravidelném dojíždění do Prahy si může nechat leda tak zdát. Zaskočené Anče ještě oznámí, že ostatní rodiny do Třeboně během léta postupně přesídlí.

Než se Anča stačí vzpamatovat, prchne jí Pavel do ústavu, aby tam odevzdal do laboratoře čerstvě nabrané vzorky. Zatímco Anča bude automaticky předpokládat, že později ještě vše proberou, Pavel už bude brát Třeboň jako hotovou věc. Ve škole oznámí Puklické, aby s ním příští rok již nepočítala. Puklická ho proto ihned zaúkoluje věcmi, které ještě musí do svého odchodu ze školy zvládnout… Nerozmyslí si Anča přeci jen své stěhování? Čím ji Pavel zaskočí? S čím vším se Anča svěří Zuzaně? A proč se bude chtít Zuzana vzápětí sejít s Bedřichem?

Miki hledá zastání u táty
U Marty a Mikiho bude stále husto kvůli Anglii. Marta se ráno pokusí prolomit bariéry. Mikimu se za pátek omluví a vysvětlí mu, proč ho teď nikam nechce pustit. Potřebuje, aby jí nyní se vším pomohl. A slíbí mu, že ho za rok, až se vše uklidní, odjet nechá. Naštvaný Miki se s ní ale odmítne bavit. Marta proto zavolá Liborovi, aby ho požádala o podporu. Jakmile se to dozví Amálie, začne za vnuka nenápadně lobbovat… Jak se Libor rozhodne? Koho podpoří? Martu, nebo Mikiho? Přesvědčí ho Miki, že lepší příležitost se mu už nenaskytne? A jak dopadne u svého táty Míša? Na čem se Míša s Mikim domluví?

Simona se bojí o Markétu
Eddie bude rád, když po dlouhé době potká v Coolně Markétu. Ta se s ním ale vůbec nebude bavit. Pouze požádá Máru, aby jí někde udal její přehrávač, a hned zase poběží. Vzhledem k tomu, že přehrávač bude téměř nový, Mára usoudí, že Markéta je zase bez peněz. A Simona jako by to tušila. O Markétu si bude dělat velké starosti. Už několik dní se jí neozvala, navíc ani nereaguje na její telefonáty… Co na Simoniny obavy řekne Jiří? Proč si začne dělat o Markétu starosti Eddie? Co všechno se od něj Simona dozví, až bude Markétu hledat v Coolně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.5.2012 - 2201. díl