Ulice 22.5.2012 - 2202. díl

Mezi Pavlem a Ančou bude i ráno panovat napětí. Když se nic netušící Ema Pavla zeptá na dnešní školní výlet, který by měl vést, Pavel ji zklame. Prozradí jí, že s nimi půjde někdo jiný, protože on má přednášku na fakultě.

Anča využije Emina zklamání k rýpnutí si do Pavla. Příště by si měl dával pozor na to, co komu slibuje. Aspoň se nebude muset rozhodovat, komu dát přednost. V práci se pak zklamaná Anča svěří Zuzaně, že Pavel už bere výzkum vlaštovek na statku jako hotovou věc. Ona sama nyní neví, co dělat. Z nastalé situace bude hodně přešlý i Pavel. Podle něj nebude problémem ani tak jeho práce a stěhování jako spíše Bedřich. Tomášovi přizná, že má o vztah s Ančou obavy... Jakou nabídkou překvapí Anču Bedřich? Přijme ji Anča? A co na ni později řekne Pavel? Proč se právě kvůli Bedřichovi s Ančou znovu pohádá?

Simona s Jiřím shánějí Markétu
Vystresovaná Simona zavolá Jiřímu, že Markéta má odpojený telefon. Nyní už nebude pochybovat o tom, že se Markéta dostala do potíží. Jiřímu prozradí, že včera ji nenašla ani v Coolně, ani doma. Když Jiří zmíní, že mu Markéta dosud nezaplatila nájem, domluví se, že ji seženou stůj co stůj. O Markétu bude mít starost i Eddie. Na rozdíl od Simony se s ní ale dnes potká. Počká si na ni v Coolně, kam si Markéta přijde za Márou pro peníze za prodanou empétrojku... Co se Eddie od Markéty dozví? Dá o sobě Markéta konečně vědět Simoně? A co všechno dnes Jiří se Simonou podniknou, aby Markétu našli? Jakého překvapení se kvůli ní dočkají?

Cyrilovo páté tajné přání
Cyrilovi bude čím dál hůř. Od lékaře se dozví, že má vodu na plicích, jež mu brání v dýchání. Domluví se, že mu udělají co nejdříve punkci, aby se mu ulevilo. Miriam se bude snažit po zákroku Cyrila povzbudit, sama na tom ale psychicky nebude nejlépe. Zatímco v nemocnici se bude držet, ve škole na ni vše dolehne... K čemu Miriam ve škole dospěje? A k čemu Cyril v nemocnici? Jaké je jeho páté tajné přání? A co by si přála Miriam? Co všechno pak večer prozradí Lence a Jardovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.5.2012 - 2202. díl