Ulice 23.5.2012 - 2203. díl

Simona zažije hodně nepříjemné ráno. Přijde k ní exekutor se soudním příkazem k exekuci majetku. Šokované Simoně vysvětlí, že Markéta Havránková, která zde má napsané trvalé bydliště, neplatila své pohledávky. Proto bylo přistoupeno k jejich vymáhání soudní cestou.

Simona ve snaze zachránit svůj majetek zabouchne exekutorovi dveře před nosem a ihned zavolá o pomoc Jiřímu. Ten ji přesvědčí, aby exekutorovi opět otevřela. Zároveň ji ujistí, že k ní co nejdříve přijede... Podaří se Jiřímu zachránit Simonin majetek? Proč bude dnes zuřit Markéta a chystat se na Simonu s Jiřím? Budou se s ní ti dva vůbec ještě po tom všem bavit? A co řekne Markétě na její kousky Eddie?

Jarda zařizuje svatbu
Jarda přijde hned ráno za tátou, aby mu pogratuloval k brzkému vstupu do manželství. Současně ho ujistí, že celou svatbu rodičům sám zajistí v termínu co možná nejkratším. Potěšeně pak přijme tátovu nabídku jít mu za svědka. Miriam pozve na svůj sňatek jako svědka Boženku Puklickou s Mojmírem Kalinou. Oba tím příjemně překvapí. Termín obřadu jim ale Miriam zatím neprozradí, protože ho sama nebude znát... Čím Jardu překvapí Lumír, když u něj bude svatbu rodičů domlouvat? Jaký termín mu nabídne? Co na to Jarda? A co jeho rodiče? Čeho se Lumír začne obávat? A co zaskočí Miriam?

Světlana se připravuje k odjezdu
Lumír bude mít starostí až nad hlavu. A další mu přibudou nejen Jardovou žádostí o brzký termín sňatku jeho rodičů. Na radnici se za ním zastaví Světlana, aby mu odevzdala klíče od bytu a domluvila se s ním na jeho předání. Překvapenému Lumírovi připomene, že už v pátek odjíždí... Jak se bude chtít Lumír se Světlanou rozloučit? A co bude Růža zatím organizovat v pekařství? O co Lumír Světlanu nakonec požádá? Uspěje u ní se svou prosbou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.5.2012 - 2203. díl