Ulice 29.5.2012 - 2207. díl

Marta se ráno zeptá Mikiho na podrobnosti ohledně Anglie. Ten se ale na základě její včerejší odmítavé reakce neudrží a naštvaně ji požádá, aby ho alespoň nemučila, když už ho tam nechce pustit.

Máma mu prozradí, že se za něj včera přimlouval táta a že mu v několika věcech musela dát za pravdu. Jenže synovu beznaděj tím nerozptýlí. Miki se jí svěří, že včera dal Míše stopku na Anglii její táta. Vzápětí ho napadne ještě jedna cesta, jak s Ondřejem Krausem pohnout. Hned zajde za tátou, aby ho požádal, zda by s ním nepromluvil a nepřimluvil se i za Míšu. Podle Amálie by však bylo lepší, aby si s tátou Míši promluvil on sám. Bude ji mít přeci v Anglii celou dobu na starost. Tak by měl jejího tátu přesvědčit, že se o ni nemusí bát… Jak nakonec rozhovor Ondřeje a Mikiho dopadne? Co bude následovat poté, co se Miki Ondřejovi přizná, že už s Míšou spal? A jakou drobnou intriku Amálie ještě vymyslí?

Ančiny naděje
Franta na Anče pozná, že se trápí. A protože Pavel ani včera domů nepřišel, otevřeně se jí zeptá, jestli se nerozešli. Anča mu stejně otevřeně přizná, že nyní opravdu neví, jestli se k nim Pavel ještě vrátí. Franta jí proto nabídne, ať se za Pavlem klidně odstěhuje. Oni s Emou by byli s tátou. To však nešťastná Anča odmítne. Jsou její rodina, chyběli by jí. Navíc bude věřit, že ještě nic není definitivní, že s Pavlem tuto náročnou situaci přeci jen nějak vyřeší… Najdou Anča s Pavlem nějaký kompromis přijatelný pro ně pro oba? Jak dopadne jejich dnešní setkání? A na čem se s Pavlem domluví Ema, které už hodně chybí?

Lumírova skepse
Lumír bude jako tělo bez duše. Mastné přizná, že se mu stýská po Světlaně. Navíc od ní zatím nedostal žádnou zprávu, jak se v Moskvě má, a tak si o ni bude dělat i starost. Na náladě mu nepřidá ani zjištění, že radnice nakonec Vestavinvestu rekonstrukci autobusového nádraží přiklepla. Zdecimovaný Lumír se později svěří Mastné, že by se na všechno nejraději vykašlal… Čím ho Mastná překvapí a povzbudí? Co bude pro Lumíra poslední tečkou? S čím se svěří matce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.5.2012 - 2207. díl