Ulice 30.5.2012 - 2208. díl

Přešlá Anča se svěří Zuzaně, že Pavel chce buď stěhování, nebo nic. Zuzaně bude Pavlovo vydírání Anči proti mysli, ale Anča se ho bude zastávat. Chce nový začátek, to se dá přeci pochopit. Podle Zuzany je Pavel sobcem, který vidí jen ty své vlaštovky.

Nešťastná Anča se začne sypat, protože jí dojde, že jejich krize s Pavlem zřejmě dospěla k rozchodu. Pavel bude zatím ve škole v permanentním stresu z navalených úkolů. Puklickou ovšem ujistí, že Tomášovi předá veškerou agendu včas a v pořádku. Kalinovi přesto neunikne jeho skleslost. Opatrně se zeptá, jestli včera vyřešil svoji nerovnou rovnici... Proč se Anča vypraví za Pavlem do školy? S čím se Pavel později svěří Tomášovi? Proč bude dnes hodně smutná i Ema? Co všechno Anča prozradí Frantovi? Čím ji Franta překvapí? A čím Pavel?

Trable Denisy Mastné
Lumír bude ráno stejně skleslý jako včera večer. Jeho matka si o něj coby starostu bude dělat oprávněné obavy. Lumír se po ránu nedočká ani povzbuzení od Denisy Mastné. Kupodivu nebude na svém obvyklém místě v sekretariátu. Když se na ni Lumír zeptá Mastného, kloudné odpovědi se nedočká. Denisa ho vzápětí telefonicky ujistí, že do práce za chvíli dorazí. Zároveň Lumíra uklidní, že není nemocná a že si o ni nemusí dělat starosti. Jenže když do práce přijde, Lumírovy obavy o ni ještě vzrostou. Přestože se Denisa ihned začne soustředit na práci, bude vidět, jak je psychicky rozhozená. Vzápětí Lumír odhalí i příčinu jejího stavu... Co Denisu vykolejí? Jaký výjev překvapí Lumíra i Hložánka? Co Hložánek Lumírovi doporučí? A čím Lumíra Denisa později nepříjemně zaskočí?

Jarda to nevzdává
Miriam si bude dělat velkou starost o Cyrila. Od operace stále slábne, občas bývá i duchem nepřítomný. Manželův stav zajde zkonzultovat s lékařem. Ten jí otevřeně přizná, že se u Cyrila naplňuje prognóza. Jeho onemocnění má typický průběh, se kterým se nedá nic dělat. Miriam ho proto požádá, zda by si mohla vzít Cyrila domů, kde vždy pookřál. Lékař bude souhlasit. Vymíní si ale dvou- až třídenní odklad kvůli další případné punkci plic... Čím Cyril rozesmutní Miriam? Čím rozhodí Jardu? Jak se ho Jarda bude snažit zmotivovat, aby se opět postavil na nohy? Co všechno pro něj udělá? A co Miriam? V čem se ti dva neshodnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.5.2012 - 2208. díl