Ulice 1.6.2012 - 2210. díl

Jarda se ani dnes nebude chtít pustit myšlenky na polární záři. Jednou rodičům slíbil, že ji spolu uvidí, a to také bude chtít splnit. Dokonce nebudou muset ani do Grónska. Lenka ho včera přivedla na myšlenku, jak to zařídit, aby nemuseli ani opustit nemocniční pokoj.

Stačí jen najít tu nejkrásnější polární záři na internetu a sehnat projektor. Iluze takto vytvořená bude dokonalá. Cyril s Miriam uvidí svoji polární záři... S čím vším se Miriam Jardovi svěří? Co ji zasáhne? A co Jardu s Lenkou? Proč na dnešní den Hejlovi nikdy nezapomenou?

Bedřich vs. Pavel. Koho si děti vyberou?
Bedřich nabídne Anče na odpoledne program pro děti, aby si užily Den dětí. Neunikne mu, že Anča je hodně přešlá. Ta se mu svěří, že se rozešla s Pavlem. Probírat s ním detaily ale už nebude mít sílu. O něco sdílnější bude později v práci před Zuzanou. Prozradí jí, že je pro ni těžký nejen samotný rozchod, ale i vysvětlování všem okolo, proč už s Pavlem nejsou. Zmíní hlavně zklamání Emy, která odchod Pavla nese hodně špatně. Právě v této chvíli se Pavel Anče ozve, aby si s ní domluvil schůzku. Anča to přivítá, protože by se s ním ráda domluvila na dalších věcech týkajících se rozchodu. Oba překvapeně zjistí, že hlavní prioritou jsou pro ně děti... Co Pavel Anča nevrhne? Jaké odpovědi se od ní dočká? Co dnes rozladí Bedřicha? A co naopak potěší Emu s Frantou?

Markéta žehlí průšvih s exekucí
Skleslé Simoně dnes konečně dovezou věci zabavené při exekuci. Jenže exekutoři jí je vrátí v takovém stavu, že to jen ještě více prohloubí její depresi a zvětší zlost na Markétu, kvůli jejiž bezhotovostní půjčky. Jiří za ni bude u Simony marně lobbovat. Simona s ní prostě skončila. Nechce, aby už u ní měla trvalé bydliště. Dokonce se s ní nebude chtít ani sejít, aby se všichni tři domluvili, jak to bude dál. Její nezájem Markétu hodně zasáhne. Ráda by se jí omluvila a napravila vše, co jí způsobila... Jak chce Markéta svůj průšvih s exekucí vyžehlit? Co jí Jiří navrhne? Co jí naopak nedoporučí? A čím Markéta překvapí Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.6.2012 - 2210. díl