Ulice 4.6.2012 - 2211. díl

Pavel s dětmi dorazí ze statku v jižních Čechách až ráno. Všichni tři budou nadšení a Anče se hned začnou chlubit svými zážitky. Jakmile ale Anča s Pavlem osamí, budou mezi nimi panovat rozpaky. Před odchodem do školy se pak Pavel s Ančou domluví, že se dnes od ní odstěhuje.

Pavel a Anča budou z rozchodu ještě stále špatní a tuto definitivní tečku ponesou hodně těžce. Bedřich se zatím svěří Hrihorijovi, že o Anču stále stojí a rád by ji získal zpět. Jen neví, jak na to. Hrihorij mu poradí, ať se jí jednoduše zeptá, jak si svoji budoucnost představuje. Podle Bedřicha by to ale chtělo více diplomacie... Jak Pavlovo stěhování dnes dopadne? Jak jeho následné setkání s Ančou? Je ještě nějaká šance, že by se k sobě vrátili? A jak chce o Anču zabojovat Bedřich? Jakou roli v tom sehrají děti?

Markéta prosí o poslední šanci
Eddiemu se podařilo prodat Markétiny věci. Hrdě jí předá osm tisíc, které za ně získal. Podle Markéty to bude jen zlomek toho, kolik za ně nechala v obchodě, ale bude ráda aspoň za to. Konečně může za Simonou. Jenže právě ze setkání s ní bude mít obrovské obavy. Co když ji vyhodí a nebude se s ní vůbec bavit? A nebude daleko od pravdy. Simona k ní bude zpočátku hodně odměřená. Potom sice přijme její omluvu, ovšem zároveň dá Markétě najevo, že s ní už nadobro skončila... Co se Markéty dotkne nejvíc? Proč opět vybouchne? Čím zasáhne Simonu tentokrát? Proč bude muset Jitka volat do salonu urychleně doktora Seidla? A co všechno dnes pro Markétu udělá Eddie?

Miki plánuje oslavu
Miki dnes konečně prozradí Míše ten největší bonus jejich pobytu v Anglii. Budou bydlet ve stejné ulici, jen několik domů od sebe. Šťastná Míša s ním bude chtít zítra oslavit jeho narozeniny, ale Miki ji tentokrát odmítne. Rodičům slíbil, že jim uvaří. A rád by si je naposledy užil pohromadě na rodinné večeři... Co mu Míša navrhne? S čím se Libor svěří Ondřejovi v souvislosti s rozvodem? A s čím Marta své mámě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.6.2012 - 2211. díl