Ulice 5.6.2012 - 2212. díl

Jiří ráno slíbí Simoně pomoc s koupí nové mikrovlnky. Zároveň ji ujistí, že s Markétou co nejdříve domluví, aby zrušila trvalé bydliště, jež u Simony má. Simonu to poměrně zaskočí. Namítne mu, že někde Markéta trvalé bydliště mít musí. Jiří v tom problém vidět nebude. Nahlásí si ho u něj.

V práci bude Simona kvůli Markétě hodně přešlá. Jitka ji bude nabádat, aby ji už konečně pustila z hlavy. Jenže Simonu bude trápit, že se jí neomluvila kvůli zmizelé Tečce. Ráda by si s ní proto ještě jednou v klidu promluvila. Markétu bude včerejší incident se Simonou hodně mrzet. Když se jí Eddie přizná, že za ni byl u Simony večer orodovat, nejprve se hodně naštve. Poté na ni padne ještě větší skepse... Podaří se Eddiemu Markétu nějak povzbudit? Jak dopadne dnešní Simonino setkání s Markétou? Udobří se, nebo Simona opravdu Markétu vymaže ze svého života? A neodnese Simona další rozhovor s Markétou opět zdravotně?

Mikiho narozeniny
Karolína se ráno zastaví za Liborem pro recept pro tetu. A hned mu oznámí další pokroky Adámka, jenž se už začíná stavět na nohy. Libor bude nadšený. Zároveň se jí omluví, že jí Adámka příští pátek nepohlídá. S Martou mají rozvodové stání. Libor ale bude přešlý nejen kvůli blížícímu se rozvodu. V ordinaci mu bude citelně chybět sestra, protože Amálii skolí chřipka. Karolína Liborovi ihned nabídne, že za Amálii v ordinaci zaskočí. Libor její pomoc po chvilce zdráhání nakonec přijme... Proč Libor bude s Karolíninou pomocí i nadále váhat? S čím se svěří mámě? A s čím naopak Karolína Zdeně? K čemu ji bude Zdena přemlouvat? A jak dopadne dnešní oslava Mikiho narozenin? Čím Marta Libora nepříjemně zaskočí?

Matěj s Terezou hledají spolubydlící
Matěj s Terezou budou muset chtě nechtě rozjet hledání nových spolubydlících. Podle Terezy by bylo nejjednodušší, kdyby se k nim přistěhovali Vojta s Bětkou. A hned dnes to také Vojtovi navrhne. Matěj se na společné bydlení s Bětkou moc tvářit nebude. Podle něj je to přeci jen hodně brzy od chvíle, kdy spolu začali chodit... Jak Tereza u Vojty uspěje? Budou spolu opět bydlet? A odhodlá se Matěj přeci jen nabídnout Bětce společné bydlení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.6.2012 - 2212. díl