Ulice 8.6.2012 - 2215. díl

Boris bude ráno marně budit mámu ke snídani. Nakonec to vzdá a s nejvyšší obezřetností se vyplíží z bytu. Jenže hned před domem narazí na Farské. Nejraději by před nimi utekl, ale Olda se ho okamžitě začne vyptávat, kdy se vrátili. Boris se bude z konkrétních odpovědí vykrucovat, jak jen to bude možné. Pak se osmělí a poprosí Oldu, jestli by jim nevyměnil zámek u dveří.

Až ve škole před Frantou bude Boris sdílnější. Prozradí mu, že utekli od Eliáše, a zapřísahá ho, ať to nikde neřekne. Jenže ke vší smůle si Borise všimne ředitelka Puklická a hned si ho pozve na kobereček... Proč má Boris ve škole průšvih? Podaří se mu v ředitelně vykličkovat z odpovědí? Čím Borise naštve máma? Co Boris řekne Oldovi, aby jim zámek opravdu vyměnil? Čím Libuška Oldu překvapí?

Neštěstí v rodině Ingrid
Rozzářená Ingrid se hned ráno pochlubí Jitce, že už ví, co dál. Bude studovat management na vysoké škole. Proto by potřebovala, aby Jitka naplno převzala vedení salonu. Jakmile ale Jitka pustí záznamník, atmosféra v salonu se rapidně změní. Vzkaz Ingridiny matky všechny zarazí. Vyděšená Ingrid se navíc nebude moci matce dovolat, a tak na Jitčin popud zavolá sousedce. Libuše Šmídová se mezitím objeví v Ulici. Vyčerpaná, v šoku... Co se stalo v Málkově? Proč přijela Šmídová za Ingrid? Čím Ingrid raní? Proč bude mít Ingrid výčitky svědomí? Proč se jí náhle převrátí život vzhůru nohama? Kdo jí pomůže?

Hložánek vyhrožuje Lumírovi
Lumír se vrátí ze slavnostního zahájení rekonstrukce autobusového nádraží bez nálady. Vítězství Hložánka s Mastným a jimi protežovaného Vestavinvestu pro něj bude obrovskou porážkou. Mastná ho bude povzbuzovat, seč bude moci. Zároveň mu připomene, že by měl co nejdříve dotáhnout do konce tu nešťastnou záležitost s bytem od developera Šafránka... Co se ukáže jako největší překážkou převodu bytu na charitu? Jak proběhne dnešní zasedání rady? Prosadí si na něm Hložánek s Mastným opět své zájmy? Je Lumír natolik silný, aby jejich tlaku odolal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.6.2012 - 2215. díl