Ulice 15.6.2012 - 2220. díl

Eliáš cítí v ředitelce Puklické a její výhrůžce, že Libuščino pití nahlásí sociálce, přeci jen velkou hrozbu. Borise proto bude nabádat, aby se ve škole s nikým nevybavoval a hlavně nikomu neříkal, co se u nich doma děje.

Puklická ale nebude sama, kdo může jeho domácí impérium ohrozit. Po vyslechnutí Jitčina vzkazu se do Ulice ihned vrátí Thea se Štěpánem. A když se s Libuškou nebudou moci spojit telefonicky ani jinak, nahlásí její týrání a omezování osobní svobody na policii... Jak policejní šetření dopadne? Co se policie dozví od Eliáše? Co od Libušky? A co od Borise? Dočká se Libuška záchrany? Co zaskočí Theu, Štěpána i Oldu?

Libor a Igor opět tváří v tvář
Libor s Martou se dnes rozvádějí. Zatímco pro Libora je to hodně bolestivý krok, Marta vnímá rozvod jako nový začátek. A o nový začátek se snaží také Igor. Ráno opět zajde za Karolínou a Adamem. Pohled na Igora hrajícího si s Adamem Karolínu zasáhne. Přesně po tomhle touží. Aby měl Adam tátu, který by s ním byl nastálo, ne jen jednou týdně při hlídání. Libora, jenž po rozvodu přijde za svým synem, však Adam v Igorově náruči zaskočí. Karolína rychle zachrání situaci a nabídne Liborovi, aby šel s Adamem ven. Když bude syna převlékat, stanou Libor s Igorem opět sami dva tváří tvář... Jak setkání Libora a Igora dopadne tentokrát? Čím Karolína Libora zasáhne na nejcitlivějším místě? Jakou novinku se Libor dozví od Mikiho? Čím ho syn překvapí?

Vzkaz od Cyrila
Jarda se upnul na splnění posledního otcova přání – uspořádat výstavu jeho fotografií. Hned ráno se vypraví na pouť po galeriích, aby v některé z nich výstavu domluvil. Lenka ho na jednu stranu chápe. Na druhou stranu si však myslí, že by se měl zaměřit spíš na svou práci a dohnat všechny resty. Miriam se ji bude snažit uklidnit, že Jarda svou rodinu určitě na holičkách nenechá... Podaří se Lence přesvědčit Jardu, aby se začal věnovat své práci? Čím ji Jarda překvapí? Podaří se mu sehnat prostor pro výstavu Cyrilových fotografií? Jaký vzkaz od svého táty nečekaně dostane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.6.2012 - 2220. díl