Ulice 19.6.2012 - 2222. díl

Nekoneční jsou rozhodnuti zachránit Libušku a dostat ji z Eliášova vlivu stůj co stůj. Otázka je ale jak, aby to mazaný Eliáš nepoužil proti nim. Násilí v tomto případě nepřichází v úvahu. Eliáš jim navíc znemožňuje jakýkoliv kontakt s Libuškou.

Ráno proto u They opět zasedne rodinná rada. Boris výjimečně nebude muset do školy, aby se nedostal Eliášovi znovu do rukou. Ten však bude mít momentálně úplně jiné starosti než hlídkovat před školou. Příjezd Borise a Kateřiny s ním přeci jen pořádně zamával. Je mu jasné, že ti dva jsou pro jeho rodinné impérium opravdovou hrozbou. Nervozitu a vztek si bude vybíjet na abstinující Libušce. Když mu Libuška navrhne rozvod, aby mu s Borisem neničili život, Eliáš to striktně zamítne... Jakou lest si Nekoneční na Eliáše vymyslí? Přesvědčí ředitelku Puklickou a Oldu, aby jim v záchraně Libušky pomohli? Vyjde jim jejich plán? Jak se Boris s Eliášem nakonec vypořádá?

Jak utratit evropské dotace?
Jarda s Miriam a Lenkou se budou domlouvat na detailech Cyrilovy výstavy a s ní spojené vernisáže. Vše zatím poběží naprosto hladce. Pozvánky zajišťuje Miriam, Lenka se stará o to, aby měli velké fotografie v termínu připravené, Jarda s Bedřichem vyrábějí stojany. S představou Hejlových o vernisáži se Jarda vypraví na radnici za Lumírem. A bude jen žasnout, co si mezitím Lumír přichystal na něj. Trubači, Hlahol, historický šerm... Opravdu se budou bavit o té samé akci? Co Jarda Lumírovi na jeho plány řekne? Čím Jarda nepotěší Bedřicha? Co překvapí Lenku? A co zaskočí Libora?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.6.2012 - 2222. díl