Ulice 21.6.2012 - 2224. díl

Jitka se ráno poleká Ingrid, která zůstala přes noc v salonu. Chvíle, kdy budou samy dvě, využije k tomu, aby se Ingrid zeptala na její plány se salonem. Zároveň ji upozorní, že Romana se Simonou začínají být z nejistoty, která v salonu panuje, dost nervózní.

Ingrid Jitce nic konkrétního neřekne. Sama stále neví, co bude dál… Podaří se Ingrid Romanu se Simonou uklidnit? Na čem se domluví s Jitkou? Jaké setkání pomůže Ingrid při jejím rozhodování?

Ančin návrh
Bedřich se ráno probudí v dílně pořádně rozlámaný. Na stojanech pro Jardu pracoval dlouho do noci a pak se mu už nevyplatilo jet domů. Při první ranní cigaretě ho zastihne Anča, která bude mít namířeno do práce. Díky tomu uvidí jako jedna z prvních Cyrilovy fotografie. Bedřich jí ukáže i tu jejich, jež na výstavě nebude. Anče se bude na rozdíl od něj líbit, i když má fotografie svoji minulost. Na čem se bude chtít Anča s Bedřichem domluvit? Čím ho překvapí?

Nyklová v opozici
Lumír bude mít i nadále plnou hlavu starostí kvůli dočerpání zbytku grantu z evropských dotací. Největší problém pro něj tentokrát bude, jak vysvětlit matce, že zakázku na občerstvení během zítřejší vernisáže jí prostě dát nemůže. Rozhořčená Vilma Nyklová si na syna přijde došlápnout dokonce i na radnici. Ona si do rajonu žádnou konkurenci rozhodně pustit nenechá. Čím Nyklová vyrazí Lumírovi dech? Jak si s ní poradí? A čím Lumír dostane Bedřicha s Jardou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.6.2012 - 2224. díl