Ulice 29.8.2012 - 2228. díl

Vilmu Nyklovou dnes pořádně namíchne oranžová dodávka, která zaparkuje těsně před pekárnou. Jakmile ale z auta vystoupí Kateřina Nekonečná, bude Nyklová jako mílius.

Nyklová hned začne s Růžou probírat, proč asi paní Kateřina přijela. Navíc s nějakým štramákem, kterého ani jedna z nich nebude znát. Co to znamená? Obě by se rády dozvěděly víc, jenže která z nich má na informace z první ruky větší nárok? Šéfka Vilma to rozhodne za Růžu a s úsměvem na rtech půjde paní Kateřinu přivítat. Zároveň se neopomene zeptat na novinky u Nekonečných... S kým to Kateřina přijela? A proč se vlastně vrátila? A co jí bude dělat po příjezdu největší starost?

Novinky u Ingrid
Jitka si tentokrát vůbec nebude vědět rady s narozeninovým dárkem pro Lídu. Z Oldy bude marně páčit nějaký nápad. Toho bude momentálně daleko více zajímat jejich dovolená. Hodiny strávené na internetu se vyplatí. Olda jim najde něco přímo na tělo. Teď už bude zbývat jediné. Aby se Jitka co nejrychleji domluvila s Ingrid na svém volnu. Jenže to nebude tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Ingrid dnes navíc holky překvapí něčím, co by od ní ani v nejmenším nečekaly... Čím Ingrid holky dostane? Jak se jí vůbec daří? A jak to dopadne s dovolenou Oldy a Jitky?

Lenčino váhání
Lenka bude ráno hodně přešlá kvůli včerejší hádce s Jardou. Posteskne si Miriam, že něco podobného už zažila v Mnichově. Tehdy Jardovi ustoupila. Ustoupí pro klid v rodině i nyní? A jak bude jejich spor vnímat samotný Jarda? Lenka ale nebude sama, kdo bude zvažovat, jak dál. Také Miriam bude přemýšlet, zda přijmout Boženčinu výzvu... Jak se Miriam rozhodne? A jak Lenka? Co na to Jarda? Čím Lenku překvapí? A čím ona jeho zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.8.2012 - 2228. díl