Ulice 31.8.2012 - 2230. díl

Zatímco Zuzana bude od rána jen zářit, u Nekonečných bude nálada hodně pochmurná. Vynervovaného Borise dnes čekají vyrovnávací zkoušky ve škole. Max i Kateřina ho budou u snídaně povzbuzovat ze všech sil, ovšem s Borisovou skleslostí nehnou.

Borise nebudou trápit jen zkoušky, ale i přátelství s Frantou. Podle něj se s ním už nebude chtít bavit. Proč taky, když se dostal na gympl, zatímco jemu hrozí propadnutí... Jak Borisovi dopadnou vyrovnávací zkoušky? Čím ho Franta překvapí? Proč bude Zuzana celý den jen zářit? A s kým si dá Max skleničku svého oblíbeného růžového vína?

Lumírova cesta za Světlanou
Vilma Nyklová zdvihne Lumírovi mandle hned po ránu. Jen co u něj v ložnici spatří fotografii se Světlanou, obuje se do něj se vší mateřskou vervou. Hned jí dojde, co za jeho služební cestou do Ruska vězí. A dá si opravdu záležet, aby mu Světlanu vyhnala z hlavy. Kupodivu nebude sama. Tajného spojence bude mít i na radnici... Jak si Hložánek Lumíra vychutná? Co Lumírovi nabídne Denisa Mastná? A co dnes bude Lumír oslavovat?

Pánská jízda
Na Bedřicha se usměje štěstí. Obrovská zakázka s výhledem na dlouhodobější spolupráci pro něj bude přímo darem z nebes. Hrihorij ale jeho nadšení sdílet nebude. Čím dál více se bude propadat do své chandry. Místo aby Bedřichovi popřál k zakázce, připomene mu jinou prioritu – Anču. Ta by podle něj měla být u Bedřicha na prvním místě... Co se to s Hrihorijem děje? Pomůže mu pánská jízda u Henryho se švagrem, Jardou, Bedřichem a doktorem Seidlem? Jak tahle pětka dnes večer dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.8.2012 - 2230. díl