Ulice 5.9.2012 - 2233. díl

Požár v Ulici! Bedřichova dílna v plamenech, v ní tři lidé – Hrihorij, Bedřich a Jarda. Venku se Lumír snaží zachytit Frantu, který chce za tátou, aby mu pomohl. Čas jako by se zastavil.

Hasiči stále nepřijíždějí. K požáru se sbíhají zvědavci, jež probudil kouř a odlesky ohně. V tom se ve dveřích dílny objeví dvě postavy. O chvíli později se Ulicí začnou rozléhat i sirény hasičského auta... Komu se podaří z hořícího pekla zachránit? Proč budou Zuzana, Anča i Lenka na dně? Do jakého rána se starousedlíci z Ulice probudí? Čím Lumír překvapí svoji matku i Denisu na radnici? A jaký pozdrav jeho i Nyklovou naprosto vykolejí?

Lenka: strach o Jardu
Lenka s Miriam se budou horko těžko vzpamatovávat z nočních událostí. Takový návrat domů z divadla ani jedna z nich opravdu nečekala. Obě nevyspalé, vyosené, přešlé. Nahromaděný stres a strach o Jardu se v Lence najednou zlomí. Najdou to již bude nad její síly... Čím bude Lenka šokovat Miriam? Čím Lenku zaskočí Nyklová? A čím ji překvapí Anča?

Kdo za to může?
Na spáleništi budou ještě doutnat uhlíky, ovšem vyšetřování příčiny požáru se již rozjede na plné obrátky. Kdo za něj může? Kdo co zanedbal? Vyšetřovatelé budou chtít znát co nejdříve podrobnosti... Co za tragédií vězí? Dalo se jí předejít? A kdo všechno dnes bude mít kvůli požáru Bedřichovy dílny výčitky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.9.2012 - 2233. díl