Ulice 7.9.2012 - 2235. díl

Anča s dětmi se ráno budou připravovat na Bedřichův návrat z nemocnice. Všichni tři berou jako hotovou věc, že půjde k nim. Jenže když Anča později doveze manželovi do nemocnice čisté oblečení, zjistí, že ten už má jiné plány.

Bedřich bude za Ančinu pomoc rád. Ovšem péči o sebe si přeci jen představuje trochu jinak, zvláště v jejím případě. Jen co mu Anča oznámí, že během rekonvalescence bude u nich, Bedřich se vzbouří. O její soucit rozhodně nestojí... Kam nakonec Bedřich z nemocnice půjde? Jaká úskalí ho čekají mimo nemocniční pokoj, bez pomocných rukou zdravotního personálu? Čím ho potěší děti? A čím Lumír?

Igor na kontrole
Amálie velmi dobře vnímá, že její syn stále není ve své kůži. Nenápadně mu proto navrhne, aby se vrátil do nemocnice. Dělal by práci, která ho baví, a navíc by se tam mohl seznámit s nějakou sympatickou sestřičkou. Libor o něčem takovém ale nebude chtít ani slyšet. Svoji soukromou praxi si hodlá podržet kvůli Adamovi. Teď, když ho bude mít každý druhý víkend, potřebuje mít pátky i víkendy volné. Na syna se bude o to víc těšit, protože se s ním kvůli Igorovi přes léto prakticky neviděl. Aby proběhlo první předání naprosto hladce, překousne i Igorovo vnucení se na návštěvu... S čím přijde Igor tentokrát? Proč se Amálie zarazí nad jeho chováním? A proč před ním bude později svého syna varovat?

Návrat Matěje a Bětky
Dnes se vrací z prázdninových cest Matěj s Bětkou. A bude to mezi nimi jiskřit ještě víc než před létem. Zamilovaný páreček si bude užívat soukromí prázdného bytu tak náruživě, že Matěj dokonce zapomene i na svůj hlad. Přísun potravin dožene až na obědě s Tomášem, který pro něj bude mít překvapivé novinky... Co se Matěj dozví o Tereze a Vojtovi? Co o tátovi? Z čeho bude špatná Bětka? A proč dnes bude dokonce i lhát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.9.2012 - 2235. díl