Ulice 11.9.2012 - 2237. díl

Matěj s Vojtou se dnes probudí s pořádnou kocovinou. Právě dnes, kdy Matěje čeká seznámení s potenciálním tchánem a kdy by potřeboval být maximálně fit a v pohodě.

Kromě tělesné indispozice bude Matějovi dělat starosti i ta finanční. Má jít do nóbl restaurace s Admirálem s prázdnou peněženkou a nechat na něm, aby za něj platil? To ani omylem. Ale jak z toho ven? Matějovi vytrhne trn z paty táta, jenž mu dá kapesné. Současně mu slíbí, že se pozeptá v ústavu, jestli by tam pro něj nebyla nějaká brigáda... Jak bude chtít Matěj z večeře s Admirálem vybruslit? Co na něj vymyslí? Jak nakonec jejich setkání dopadne? Zaboduje Matěj, nebo bude mít s Bětkou utrum?

Lenčin seminář
Jardu i Lenku dnes čeká důležitý den. Jarda bude ráno spěchat do práce, aby si promluvil ještě před začátkem pracovní doby se šéfem a probral s ním nástup Bedřicha do jejich firmy. O tom, že ho přijmou, nebude pochybovat. Přesně takového člověka, jako je on, potřebují – spolehlivého a šikovného... Lence dnes začíná na gymplu její seminář. Jenže si vůbec nebude jistá, jestli na něj má odejít. Nejraději by se ředitelce Puklické omluvila a byla doma s dcerou, jejíž organismus bude zápasit s následky očkování. Miriam však Lenku přesvědčí, aby starost o Mirinku nechala na ní. Hned napoprvé přece nemůže zklamat své studenty... Jak Lenčin seminář ve škole dopadne? Co Lenku zarazí hned při příchodu do třídy? A jak Jarda pochodí u svého šéfa? Budou z nich s Bedřichem opět kolegové v práci? A jaké zprávy od policie dnes bude mít Denisa Mastná pro Lumíra?

Kateřinino pozvání
Štěpán dnes bude mít plnou hlavu starostí. Kateřina ho pozvala na večeři. Zjevně tedy chce mluvit pouze s ním. A ještě ke všemu před příjezdem They, která zatím zůstala ve Francii s tátou a Pepinou. I jí se však prázdniny krátí, a tak ji bude čekat cesta z Francie do Prahy... Co chce Kateřina probrat se Štěpánem o samotě? Proč jí bude dělat starosti právě Thea? A čím Štěpána nechtěně zasáhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.9.2012 - 2237. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz