Ulice 12.9.2012 - 2238. díl

Thea dnes ráno konečně přijede z Francie. Štěpán jí pomůže z nádraží s báglem a doprovodí ji do krámku, kde Thea bude chtít počkat na mámu. Vzhledem k tomu, že Štěpán bude muset do práce, Thea se do nového domova dvakrát nepohrne.

Mezi Theou a Štěpánem bude navíc citelné napětí, se kterým si nebude vědět ani jeden z nich rady… Čím Thea překvapí Terezu a Vojtu? Čím zasáhne Štěpána? S čím se Štěpán svěří Monice? Proč bude mezi ním a Theou večer husto?

Zásadní rozhodnutí Jardy a Miriam
Jarda s Lenkou by si rádi užili po ránu trochy intimností. Ale Mirinka bude vzhůru stejně jako oni a domáhat se jejich pozornosti. Jarda ji proto elegantně přehodí na babičku, aby spolu připravily snídani. Sám se pak vrátí za Lenkou do ložnice. Jenže když budou v nejlepším, do jejich pokoje vejde Miriam, aby mu podala vyzvánějící telefon. Trapas, který v Miriam jen posílí její rozhodnutí. O pár hodin později se s ním svěří nejen Božence Puklické, ale i samotné Lence… K čemu Miriam dospěje? Čím Lenku potěší? A čím Lenku naopak ji zaskočí Jarda? Co se mu honí hlavou?

Jitčiny obavy o Lídu
Jitka bude ráno hodně ustaraná nejen kvůli blížícímu se odjezdu na dovolenou. Trápit ji bude také Lída a její malé velké tajemství. O to víc zpozorní, když se jí Olda svěří, že jde dnes s Honzou na oběd. Olda ji však uklidní, že se jedná jen o obyčejné posezení v hospodě. Ani on, ani Honza stále nebudou mít o Lídině těhotenství ponětí… Proč si bude Jitka dělat o Lídu starost? Co Olda nabídne Honzovi? A čím později vyrazí dech Jitce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.9.2012 - 2238. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz