Ulice 14.9.2012 - 2240. díl

Jitka s Oldou se budou snažit uklidnit rozrušenou Lídu. Dlouho do noci ji budou utěšovat a přesvědčovat, že všechno nakonec dobře dopadne. Podle Oldy potřebuje Honza jen trochu času, aby její těhotenství rozdýchal. Sám si ale vůbec nebude jistý, kolik času by to mělo být.

Olda pak dceři galantně přenechá svou postel a sám si ustele na karimatce. Ráno však bude tak rozlámaný, že se rozhodne Lídinu situaci řešit sám a se zetěm si promluvit. S Honzou by ovšem ráda mluvila i samotná Lída, aby mu všechno vysvětlila... Jak dopadne Oldovo setkání s Honzou? A jak to Lídino? Rozdýchá Honza její těhotenství, jak Olda předpokládá? A čím ho Lída překvapí tentokrát?

Bedřich balí
Bedřich se snaží být maximálně soběstačný. Jenže Ančina neustálá péče mu to tak úplně neumožňuje. Navíc mu Ančina přehnaná starostlivost vadí i z čistě chlapského důvodu. Nechce se před ní cítit naprosto neschopný. To bude velmi dobře tušit Zuzana, jíž si Anča postěžuje na Bedřichovu nevoli přijímat její pomoc. Samotný Bedřich dnes částečně pookřeje. Konečně mu sundají obvazy z rukou, konečně se o sebe postará sám. A hned si začne i balit... S čím se Bedřich svěří Jardovi? Čeho se bude obávat? Proč se chce od Anči tak rychle odstěhovat? A co na to Anča s dětmi?

Adriana je zpět
Tohle by nikdo nečekal! V Ulici se znenadání objeví Adriana, aby navštívila dědu. První známý člověk, na kterého tu narazí, ale bude její dávná láska Matěj Jordán. Zatímco Adriana hned zajásá a vrhne se za ním, Matěj zůstane zkoprněle stát. A stejně tak i Bětka, která nebude věřit vlastním očím... Čím Adriana Matěje tak dostane? Jak dopadne Adrianino seznámení s Amálií? A jak její setkání s dědou? Splní se Matějovy obavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.9.2012 - 2240. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz