Ulice 17.9.2012 - 2241. díl

Vlastimil Pešek bude od rána jen zářit. Miriam prozradí, že dnes se po dlouhé době opět uvidí s Adrianou. Přípravy na její návštěvu budou vskutku famózní. Až z toho bude Amálie zaskočená.

Současně ale bude za něj ráda, že se konečně mezi ním a jeho blízkými prolamují ledy. Přivítala by ovšem, kdyby byl Vlastimil méně nervózní. Jak bude ubíhat čas, Vlastimilovy nervy budou dostávat čím dál víc zabrat… Jak dopadne Vlastimilovo setkání s vnučkou? Koho Adriana dostane tentokrát? Jaká je o ní pravda?

Ančin polibek
Jen co Zuzana zmíní, že o víkendu někde zahlédla Bedřicha, Anča to již nevydrží. Postěžuje si jí, jak Bedřich před její péčí utekl do své garsonky a od pátku se neukázal. Zároveň přizná, že jí doma vlastně chybí. Zuzana jí proto doporučí, aby si s Bedřichem konečně promluvili a všechno si vyjasnili. Když se Zuzana dozví, že Bedřich dnes půjde poprvé na spáleniště kvůli policejnímu výslechu, polituje ho. Určitě toho na něj bude až až. To si uvědomí také Anča, která se za ním na spáleniště vypraví... Čím Anča Bedřicha zaskočí? Jak Bedřichovi dopadne policejní výslech? Jak zvládne návrat do dílny? Co mu bude téměř celý den vrtat hlavou? A čím překvapí Anču?

Vojtovo rozčarování
Vojta se dostává opět do kondice. Při běhání mu Matěj už zase sotva stačí. Jenže pro Vojtu je to málo. Rád by dělal sport opět vrcholově. Jen si není jistý, jestli mu to jeho zranění dovolí. A bude ho trápit ještě jedna věc – Tereza... Co všechno Vojta přizná Matějovi? Proč mu dělá Tereza opět těžkou hlavu? Co bude Matějovi závidět? A jak to má Vojta se školou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.9.2012 - 2241. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz