Ulice 18.9.2012 - 2242. díl

Vojta dnes vstane nezvykle brzy. Ani Terezino mnohoslibné přesvědčování ho v posteli neudrží. Čeká ho totiž návštěva studijního oddělení, aby se domluvil, co dál. A domluva to příliš radostná nebude.

Do Coolny za Matějem přijde Vojta hodně naštvaný. Žádné úlevy při studiu tělesné výchovy nedostane, takže na sport může zapomenout. A studium ruštiny nebo češtiny ho rozhodně lákat nebude. Daleko zajímavější by pro něj bylo na rok odjet do světa... Co na Vojtovy plány řeknou Matěj s Bětkou? A co Tereza? Podpoří ho? S čím se Tereza později svěří Thee?

Adriana opět vyráží za dědou
Amálie bude po ránu pořádně nabroušená na nespolehlivou Adrianu, která se včera na dědu vykašlala. Nepřišla, ani mu o sobě nedala vědět. Liborovi bude okamžitě jasné, že Vlastimilova vnučka mámě do oka příliš nepadla. A Amálie se tím ani nebude nijak zvlášť tajit. Jejich rozhovor přeruší příchod samotného Vlastimila, jenž Libora opět poprosí o pomoc. Rád by poslal Adrianě vzkaz, aby se dozvěděl, co s ní je. Jen co Libor zprávu odešle, přijde od Adriany odpověď. Dědovi se omluví za včerejšek a nabídne mu setkání dnes odpoledne. Zatímco pan Pešek ihned pookřeje, Amálie z toho žádnou velkou radost mít nebude... Čeho se bude Amálie obávat? Proč bude večer přešlá? Opravdu dnes Adriana k dědovi dorazí? Anebo bude Vlastimil ještě více zklamaný než včera? Splní se Matějova předpověď, že ho kvůli Adrianě trefí šlak?

Lenčin sen
Lenka se bude chystat na svůj další seminář. Ředitelka Puklická ve škole potěší Miriam zprávou, že zájem studentů o Lenčin seminář neustále roste. Miriam navíc udělá radost i prohlídka jedné volné garsonky, jež bude přesně podle jejích představ. To Jarda tak pohodový den mít nebude. Z práce dorazí bez nálady, s výhledem na několik hodin strávených u počítače při tvorbě prezentace pro velké šéfy... Jak dnes dopadne Lenčin seminář? Kolik studentů na něj přijde? Čím Lenka studenty zaujme? A proč se ve škole zdrží déle, než předpokládala?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.9.2012 - 2242. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz