Ulice 19.9.2012 - 2243. díl

Jindy usměvavé Kateřině dnes budou dělat velké starosti Pepina s Borisem. Nejprve bude muset po telefonu uklidňovat naštvaného Borise, jenž si s Pepinou už neví rady. Poté domlouvat Pepině, které je prý tak špatně, že odmítá jít do školy.

Kateřina si ještě citelněji uvědomí, že by měla být nyní s nimi, ve Francii. Jenže Libušku propustí z léčebny až za měsíc... Co je s Pepinou? Jaké další zprávy bude mít Kateřina z domova? A co nejvíc zasáhne Theu?

Jardova prezentace
Jarda dnes po ránu Miriam i Lenku překvapí připravenou snídaní a prostřeným stolem. Sám k němu ale neusedne. Celý nervózní bude spěchat do práce, aby si přichystal vše potřebné pro svou prezentaci před velkým šéfem. I přes plnou hlavu práce však nezapomene popřát mámě vše nejlepší k jejím narozeninám s tím, že oslava bude až odpoledne. Miriam jeho pozornost potěší. A radost bude mít také z Lenčina nadšení z výtvarného semináře. Mezi výtvory studentů ji upoutá zejména ten Lenčin – dům jejích snů. Až dosud netušila, že Lenka po něčem takovém touží. A ponětí o tom nemá ani Jarda... Jak Jardovi dopadne dnešní prezentace? Svěří se mu Lenka se svým snem? A jak proběhne oslava narozenin Miriam? Čím Jarda mámu i Lenku pořádně zaskočí?

Terezin návrh
Vojta bude mít stále plnou hlavu své cesty kolem světa. Řešit ji bude i Tereza, protože Vojta by rád odjel s ní. Jenže to znamená přerušit školu těsně před bakalářskými zkouškami. Navíc Tereza nikdy nebyla příliš akční, na rozdíl od Vojty. Přesto se odhodlá k něčemu, co Vojtovi udělá nesmírnou radost. Jenže vzápětí to přebije přáním, jež ho ani trochu nepotěší. A aby toho nebylo málo, svou návštěvu na dnešek ohlásí také Vojtovi rodiče... Jak se Tereza rozhodne? Podpoří Vojtu? Odjede s ním na cestu kolem světa? A co na Vojtovy plány řeknou jeho rodiče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.9.2012 - 2243. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz