Ulice 20.9.2012 - 2244. díl

Jarda se bude snažit vysvětlit Lence, co ho k okamžité výpovědi vedlo. Objasní jí, jak se v poslední době cítil v práci a následně pak i doma. A také přizná, že by chtěl trávit s ní i dcerou daleko více času než doposud.

I Lenka bude mnohem vstřícnější než včera. Jardovi řekne o svém snu – velké rodině s dětmi ve vlastním domě. Zatímco Jardu upoutá zmínka o dětech, Lenku bude trápit jiná věc. Opravdu jsou jedna rodina? Má její slovo a přání nějakou váhu? Místo usmíření tak dojde k další hádce, která bude už vzápětí oba dva hodně mrzet. A oba budou přemýšlet, jak to udělat, aby u nich doma zavládla opět pohoda... Který z nich udělá první vstřícný krok? Co Jarda nabídne Bedřichovi? A co potom Lence? Čím ji potěší? A jaké přání jí začne plnit hned večer?

Lídiny naděje
Nervózní Olda bude ráno netrpělivě stepovat před dveřmi koupelny, kterou obsadí Lída. Dnes ji čekají konzultace ve škole, a tak si dá záležet, aby jí to opravdu slušelo. Bude doufat, že tam potká i Honzu a současnou situaci konečně vyřeší. To by si přál i Olda, jenž by byl rád, kdyby se Lída vrátila ke svému manželovi co nejdříve, nejpozději do návratu z dovolené s Jitkou... Jak dopadnou Lídiny konzultace? Promluví si konečně s manželem? Proč dnes bude Jitka v práci nervózní? A s čím se Lída svěří Monice?

Thea se chce postarat o Borise
Štěpán by s Theou rád někam vyrazil na dovolenou. Ten největší nápor v práci by mu měl dnes skončit, takže začne plánovat několikadenní odpočinek mimo Prahu. Jenže Thea ho zaskočí svým rozhodnutím. Ráda by se postarala o Borise, aby máma mohla odjet do Francie za tátou a Pepinou. Něco takového ale Štěpán nebude chtít ani slyšet. Měli by se nyní přeci věnovat sami sobě, ne se starat o nějakého puberťáka, pro kterého navíc nejsou ani jeden z nich pořádnou autoritou... Rozmluví Štěpán Thee její nápad? Proč si s ním bude chtít promluvit samotná Kateřina? Co Thea Kateřině navrhne? A čím Štěpána pořádně rozhodí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.9.2012 - 2244. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz