Ulice 24.9.2012 - 2246. díl

Lumír bude ráno pořádně nervózní kvůli příletu Světlany. Na jedné straně se na ni bude moc těšit, ale na straně druhé si uvědomuje, jak to je pro ni nyní těžké. Proto bude krotit i matku, které se nebude ani trochu líbit, že Světlana chce Hrihorije pohřbít v Rusku.

Podle Nyklové by měli mít možnost se s Hrihorijem naposledy rozloučit i oni, jeho příbuzní a přátelé tady. Světlaniny první kroky po příletu povedou na spáleniště... Jak Světlana zvládne návrat do Ulice? Jak se jí daří? Co všechno prozradí Ingrid? A bude souhlasit s uspořádáním rozlučky s Hrihorijem? Podaří se někomu ji přesvědčit?

Lída na dně
Zničená Lída se bude marně soustředit na psaní diplomky. Nakonec zavolá Monice a přizná, že se cítí dost mizerně. Monika se za ní okamžitě vypraví s první pomocí – čerstvým zázvorem na žaludeční nevolnosti. Až doma zjistí, že příčinou Lídina stavu je psychika. Když jí Lída řekne o Janově nabídce, Monika jí doporučí, aby ji přijala a vrátila se k němu domů. Jenže to hrdá Lída odmítne s odůvodněním jak z učebnic psychologie. Monika jí proto dost natvrdo připomene, že nyní už rozhoduje i o svém dítěti. Navíc zpochybní Lídino odhodlání postavit se na vlastní nohy. Stejně její osamostatnění půjde z Janovy kapsy... Jak bude chtít Monika Lídě pomoci? Co na to Mára? Proč se dnes Lída úplně sesype? Kdo ji utěší a povzbudí?

Igor vs. Libor: hádka o Adama
Libor bude pořádně nabroušený na Igora. Přestože mu slíbil, že si Adámka vyzvedne nejpozději v osm ráno, ještě v půl desáté po něm nebude ani vidu ani slechu. A tak bude Adámek s Liborem v ordinaci, z čehož nebude Libor ani trochu nadšený. Zachrání ho až máma, která se hned po návratu z víkendu s Adámkem vypraví na procházku. Když Igor konečně přijede, bude to jak v něm, tak i v Liborovi hodně vřít. Přestože bude mít Igor snahu si s Liborem promluvit, ti dva si hned vjedou do vlasů.... Co chce Igor s Liborem probrat? Co mu navrhne? Jaká bude Liborova reakce? S čím se Libor svěří mámě? A kdo mu dnes zvedne náladu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.9.2012 - 2246. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz