Ulice 28.9.2012 - 2250. díl

Ulice se dnes loučí s Hrihorijem, který 5. září tragicky zahynul při požáru Bedřichovy dílny. U Henryho se sejdou jeho nejbližší a přátelé, aby mu dali poslední sbohem.

Truchlení na rozlučce s Borisem bude zakázáno. Stejně jako smuteční oblečení. Jenže Nyklová s Růžou to prostě odmítnou vzít na vědomí. Ony se míní s Gríšou rozloučit, jak se patří... Jaký proslov si připravil Jarda? Čím ho zaskočí Lumír? Jak ustojí rozlučku s parťákem Bedřich? A jak Zuzana? Z čeho dnes bude Lumír hodně přešlý? A čím se ho pokusí povzbudit matka?

Mirek je zpět
Jen co se Mirek objeví ve dveřích, Ema s Frantou ho budou nadšeně vítat. Hlavně Ema bude šťastná, že bráchu po delší době zase vidí. Třemi rudými karafiáty Mirek příjemně zaskočí Anču. Po bývalém průšviháři nebude ani stopy. Mirek dospěl. Franta bude jen koukat, když Mirek začne líčit, jak pracuje a jaké má další plány do života. Ema by si Mirka nejraději zabrala jen pro sebe, ale toho bude daleko více zajímat, co je nového u Franty a Borise... Proč bude Ema po odchodu Mirka zklamaná? Na čem se s ním domluví Franta?

Boris u Štěpána a They
Kateřina dnes odlétá do Francie, Boris se stěhuje k Thee a Štěpánovi. Zatímco Kateřina se už bude těšit domů, Boris bude stále bez nálady. A nejen kvůli stěhování. V žaludku mu bude i nadále ležet Viki, se kterou se nyní musí dělit o kamarádství Franty. Domluvy Kateřiny nezaberou, Boris prostě nebude mít svůj den. A nepřidá mu ani Kateřinina důrazná prosba, aby poslouchal Theu se Štěpánem... Co změní Borisovi náladu? Jak se Kateřina rozloučí se svými blízkými? A jaká bude první Borisova noc u They a Štěpána? Budou si ti tři rozumět? Jaké plány s ním má Štěpán?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.9.2012 - 2250. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz