Ulice 1.10.2012 - 2251. díl

U They a Štěpána bude po víkendu panovat pohoda. Štěpán Borisovi navrhne, ať se s ním jde podívat na noční natáčení reklamy, při kterém dojde k výbuchu auta. Boris bude nadšeně souhlasit, ale Thea bude nekompromisní. Nejpozději o půlnoci bude muset být v posteli, aby mohl ráno zase do školy.

Thea nabídne Borisovi, že pro něj na místo natáčení v noci dojede. Všichni tři se prostě budou snažit, aby ten měsíc spolu bez nejmenší úhony zvládli. Jenže zvláště u Borise to bude výkon přímo nadlidský. Zvláště ve chvíli, kdy ho Franta s Mirkem začnou po škole lákat, aby s nimi zapařil na kompu. Boris totiž slíbil Thee, že půjde domů a napíše si úlohy, aby měl vše hotové ještě před odchodem na natáčení... Co Boris klukům navrhne? Co nedomyslí? Proč bude Štěpán po příchodu domů vidět rudě? Jak dopadne jeho první velký konflikt s Borisem? Na čí stranu se postaví Thea?

Olda si podá Jana
Lída s Monikou budou netrpělivě čekat na rodiče, kteří se dnes vrací z dovolené. Nervózní Lída se bude právem obávat tátovy reakce, až mu řekne, na čem se s Honzou dohodli – nebo spíš nedohodli. Jakmile Olda zjistí, jak se věci mají, dostane na zetě příšerný vztek. A rozhodne se vzít dceřiny záležitosti do vlastních rukou... Co všechno se od něj dnes Honza dozví? A co Olda od něj? S čím se pak Olda svěří Monice? Čím zaskočí Amálii? A proč si o něj budou dělat Farští starosti?

Jarda podnikatelem
Bedřich opět dělá hodinového manžela. Inzerát v radničních novinách, který mu zařídil Lumír, měl úspěch. Zakázky se jen hrnou. Ale Bedřich u drobných oprav skončit nechce. Jen co dostane peníze z pojistky, hodlá si znovu založit vlastní dílnu. Vlastní podnikání se slibně rozjíždí i Jardovi, jenž nemá o Bedřichových plánech ani potuchy. Bere jako hotovou věc, že Bedřich bude pracovat v jeho nové firmě... Čím se dnes Jarda pochlubí matce? Čím ho Miriam zaskočí? Co bude pak Jardovi vrtat hlavou? A co mu k tomu řekne Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.10.2012 - 2251. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz