Ulice 2.10.2012 - 2252. díl

Monika přiběhne brzy ráno k mámě, aby se dozvěděla, co je u táty nového. Máma se sestrou ji moc nepotěší. Od včerejšího večera je s tátou vše při starém. Přesto budou mít i dobrou zprávu. Dnes je za ním už alespoň pustí.

Monika mámě a Lídě ihned oznámí, že do nemocnice za tátou jede s nimi. A protože do rodiny stále patří i Honza, Lída mu informaci o tátově včerejší mrtvičce zavolá. Honza za nimi okamžitě přijede, aby je uklidnil a současně jim nabídl svoji pomoc i kontakt na špičkového neurologa. Když navrhne, že by jel s nimi také do nemocnice, Jitka s Lídou tento nápad ihned zavrhnou vzhledem k jejich včerejší hádce. Olda teď potřebuje především klid... Jak na tom Olda je? Co se Jitka dozví od doktora Seidla, se kterým se přijde poradit? Jak Lída zvládne další setkání s Janem? A co dělá starosti Monice?

Vlastimil chystá svou narozeninovou oslavu
Amálie i Vlastimil budou mít plnou hlavu starostí kvůli Vlastimilově narozeninové oslavě. Zatímco Amálie bude marně přemýšlet nad dárkem, Vlastimila bude trápit pohoštění. Co by měl u Henryho objednat, aby si na tom pochutnaly i Klára s Adrianou? Amálie mu poradí, že by to chtělo něco dietního, třeba nějakou rybu. Vlastimil zajásá a hned se vypraví za Henrym, aby se s ním domluvil. Vlastimilův problém bude rázem vyřešen, jenže Amálie s Liborem se z místa nepohnou... Jaký dárek by Vlastimilovi udělal opravdu radost? Co mu Libor s Amálií vymyslí? K čemu se nakonec Libor odhodlá? A čím dnes Vlastimil zaskočí Miriam?

Jardova nabídka
Bedřich bude už zase v jednom kole. Přes den bude dělat hodinového manžela, odpoledne vyklízet trosky své bývalé dílny. Naštěstí na to nebude sám. Pomůže mu Jarda a v montérkách se dostaví dokonce i Lumír, aby přiložil ruku k dílu. Jarda s Bedřichem mu okamžitě vymyslí čestnou funkci v jejich uklízecí četě. Sami pak půjdou k Henrymu, kde Jarda Bedřichovi nabídne místo ve své nové firmě... Plácnou si? Co přesně Jarda Bedřichovi nabídne? Proč u jejich stolu zavládne rozladění? A co dnes pořádně vykolejí Vilmu Nyklovou, Richarda Zajíčka i ostatní osazenstvo pekárny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.10.2012 - 2252. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz