Ulice 3.10.2012 - 2253. díl

Libor s Amálií si hned ráno zahrají na spiklence. Dárek pro Vlastimila k narozeninám budou shánět na poslední chvíli – samozřejmě tak, aby se o tom oslavenec nedozvěděl. A to nebude žádná sranda.

Vlastimilova dnešní narozeninová oslava bude dělat starosti i Miriam Hejlové, jež bude marně hledat aforismy charakterizující všechny Vlastimilovy blízké. Jediný, kdo se bude na večer opravdu těšit, bude samotný pan Pešek. Konečně se po dlouhé době setká i s dcerou Klárou a bude mít všechny své nejbližší poprvé pohromadě u jednoho stolu… Jak Vlastimilova narozeninová oslava dopadne? Čím Vlastimila i Amálii zaskočí Klára s Adrianou? Jak si Vlastimil nakonec povede při vzájemném seznamování svých blízkých? A jaké pikle hned začne kout Adriana?

Bedřich Jardovým společníkem?
Bedřich si bude stále dělat těžkou hlavu kvůli Jardově nabídce. Na jedné straně ho velmi potěšila, na druhé straně by ale rád zůstal vlastním pánem. Navíc si nebude jistý, jestli by jim s Jardou zaměstnanecký poměr fungoval, když jsou kamarádi. Zároveň ho bude mrzet rozladění, které od včerejšího večera mezi nimi panuje. A tak bude stále dokola zvažovat, jak z tohoto začarovaného kruhu ven. Anča mu poradí zlatou střední cestu – ať Jardovi nabídne partnerství. To by vyřešilo všechny jeho pochybnosti… Jak Jarda na Bedřichovu nabídku zareaguje? Přijme ji? Stanou se z těch dvou společníci, nebo se jejich kamarádství ocitne rázem v troskách? A co k tomu řekne Jardovi Lenka?

Nemocná Zuzana
Zuzaně se udělá v práci natolik zle, že se ani neudrží na nohách. Richard jí doporučí, aby si šla hodně rychle lehnout a nešířila po provozu salmonelu. Zuzana ho ale vyvede z omylu. Nemá salmonelu ani žádnou virózu. Jen jí změnili léky, které musí užívat kvůli své diagnóze. A její tělo nové medikamenty špatně snáší… Proč Zuzaně naordinovali jiné léky? O co poprosí Richarda? Co dnes bude se svými zaměstnanci řešit Nyklová? Proč Zuzana z její kanceláře uteče? A s jakými novinkami se dnes z Francie vrátí Max?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.10.2012 - 2253. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz