Ulice 9.10.2012 - 2257. díl

Franta bude na dnešní odpoledne domluvený s Viki, že hned po škole spolu něco podniknou. Jenže se jí nebude moci stále dočkat. Viki zdrží v šatně spolužačka, jíž padlo do oka její triko.

Spolužačka nakonec Viki přesvědčí, aby jí triko půjčila na vyzkoušení. To se bohužel stane ve chvíli, kdy to Franta již nevydrží a pro Viki si do šatny zajde... Jak Franta z nepříjemné situace vybruslí? A jak Viki? Proč bude dnes večer Franta duchem mimo? Proč se bude chtít co nejdříve sejít s Mirkem? A jaké novinky z pekařství dnes přinese domů Anča?

Borisův útěk
Atmosféra v bytě Štěpána by se dala i nadále krájet. Štěpán bude stále naštvaný na Borise, jenž včera porušil jeho zaracha. Thea mu bude marně vysvětlovat, že zákazy mají u Borise opačný efekt – jen se zatvrdí. Samotný Boris svým chování její slova vzápětí potvrdí. Štěpánovi znovu rupnou nervy a nařídí mu, aby šel po škole hned domů. Boris mezi dveřmi jen opáčí, že na to se opravdu může spolehnout... Dodrží Boris svůj slib? Opravdu půjde hned po škole domů? Čím odpoledne vytočí Štěpána do nejvyšších obrátek? Co Thee doporučí Libuška? Na čí stranu se postaví? A koho večer podpoří Thea?

Terezina averze vůči Admirálovi
Admirál ráno překvapí Matěje svou přepadovkou. Hned si ho bude chtít odvést na lezeckou stěnu, jak se včera domluvili. Zaskočený Matěj se pokusí argumentovat školou, ale Bětčin táta ho hravě přesvědčí, že přeplněné posluchárny se bez něj tentokrát obejdou. Zároveň vyzve Vojtu, aby se k nim přidal. Ani Vojtovo zdůvodnění, že musí na brigádu, aby si vydělal na vybavení na cesty, před Admirálem neobstojí... Čím Admirál Vojtu přesvědčí? Co na to Tereza? S čím se svěří Thee? Proč bude Vojta závidět Matějovi jeho Bětku? A čím ho Matěj zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.10.2012 - 2257. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz